Зов за помощ

Зов за помощ
Здравейте... За да бъде по-ясен сънят ми, името ми е Кристиана. Близките ми и приятелите ми ме наричат на кратко " Криси" .. Спя в една спалня с мама и баба.

Та нека мина на съня .. Сънувах, все едно направо беше реално, как съм си на леглото, а до мен мама и баба. И във съня ми изведнъж чувам силно хлопане по вратата... Бутане, ритане, пробване да се отключи и тн.

И тъй като спалнята ни е точно първата стая след външната врата се чуваше в съня ми следното - женски глас казващ , или по-точно викащ " Крисииии...Крисиии...Моля те, Криси.. Помогни ми... Не съм в безопастност ... Крисиии, помощ .."

И аз в точната секунда и се събудих. Огледах се наоколо и семейството ми си беше добре, спяха си спокойно. И възможно е да съм задремала минути по-късно отново за не повече от 2 мин, защото отново ми се чу " Крисииии... Крисиии " и от тогава не съм чувала нищо такова...


Много се притесних и едвам съм намерила сили отново да заспя. Объркана съм и не мога да разбера какво значи всичкото това.. Моля Ви, дайте Вашите мнения. .. Благодаря Ви предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
bell
bell
14.06.2013 19:44
аз съм чувала че не бива да отговаряш на такива гласове те не са от нашия свят. една приятелка често чуваше гласове и и казаха да не им отговаря защото я викат от оня свят
0
0
888Димитър888
888Димитър888
01.06.2013 01:56
И аз съм така - сънувам, че някой или нещо ходи много бързо надолу по стълбите на нашия блок. Ние сме на първия етаж и като стигне до нашата врата - хлопа, треска, малиии голям страх. После се събуждам...
0
0
Силия
Силия
30.05.2013 23:33
Мила, аз също имах нещо подобно. Когато бях на седем, спомням си отлично - беше късно вечер. А аз бях в леглото си. Спомням си, че някой ме викаше. И досега съм напълно сигурна, че беше истина. Поканата идваше от коридора, помислих си, че си въобразявам или просто пералнята е включена. Но не, на сутринта се оказа друго - нито една машина не е била включена. Имах чувството, че ме приканват да отида в друг свят. Бях наистина уплашена, женски нежен глас, спомням си добре. Досега нищо не се е появило и честно казано... мечтая си да бях отишла да видя какво същност имаше и дано пак се появи, освен ако не е капан. Не вярвам в духове и темподобни, но съм сигурна, че не беше сън.
0
0