Лъже ли ме той

Лъже ли ме той
Здравейте,
Имам нужда от съвет.. Преди два месеца се запознах с млад мъж. Още на петата минута започна да ме сваля. Бях чувала вече историите за него, половината ми колежки са луди ро него, но той не поддава.

Както и да е, още от първия момент ми стана меко казано неприятен, поредният Дон Жуан със самочувствие до небесата. Скоро разбрах, че под външността на гларус се крие и доста умствен капацитет, много добро образование и богата обща култура.

И тъй като той постоянно ми звънеше, пишеше ми съобщения и какво ли още не, реших една вечер да изляза с него. Последва втора, после и трета.

Той поиска да сме заедно, аз взех, че приех. От 3 седмици сме заедно, а той се грижи за мен, тревожи се, когато излизам с колата, притеснява се за близките ми, носи ми храна посредрнощ, когато съм на работа и твърди, че е лудо влюбен в мен.

Но някас като знам колко момичета си издират очите заради него, не мога да му повярвам. Как мислите? Дали това е игра, просто забавление
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
07.08.2013 17:16
От това което описваш ми звучи като грижлив и галантен мъж. Явно не ти е дал и никакви поводи да ревнуваш. Недей да се вманиачаваш, само защото другите момичета щели да си избодат очите заради него. Радвай се, че сте заедно и не го мисли толкова :)
0
0
Меги
Меги
07.08.2013 17:07
От гледна точка на житейския си опит, съвета ми е оценка за влюбен мъж да е дава 3 месеца след началото на връзката, защото процеса при мъжете - от влюбване към истинско дълбоко чувство идва след опиянващите 3 месеца...радвайте се на тези моменти, дано поведението ви е разумно и ещата при вас прерастнаг в нещо по-дълбоко
1
0
Maria  Toncheva
Maria Toncheva
07.08.2013 16:59
Ще е доста тъпо, ако те лъже. Не се притеснявай напразно.. и ако иска да е с някоя друга не виждам причина да е с теб, освен, ако не някой гнусен използвач... Спокойно, не се филмирай! :)
0
0