Дали той ме харесва

Дали той ме харесва
Здравейте! Радвам се, че четете това! Ще се радвам, ако ми помогнете да разбера, дали едно момче от училище ме харесва. Когато сме в часовете, аз забелязвам, че той много често ме зяпа, но немога да споделя, даже с най-добрата ми приятелка, защото той преди време беше нейно гадже!

Моята най-добра приятелка пък сега си харесва друго момче. Веднъж в час по изобразително изкуство моята НДП прати една съученичка при въпросното момче, за да му каже, че тя вече не го харесва и, че си харесва друг. И той ѝ е отговорил, че той знае и, че и той си харесва друга! Но не знам дали аз съм тази , , друга, , ! Моля ви помогнете ми, не знам какво да направя!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Радияна
Радияна
25.12.2015 18:02
и при мен е така.и аз го поглеждам и той мен и не знам какво да правя.дори питах дали има гадже и се оказа,че няма.
3
0
Златина
Златина
14.08.2015 18:49
Защо просто не му признаеш, че имаш чувства към него? Няма нищо срамно :)
0
0
Човешко същество
Човешко същество
13.03.2015 23:52
А моя проблем също не е малък...аз бях 3 години(2,3 и 4 клас)НДП с момчето,което сега харесвам...той ме гледа,да,но това не ме свежда до мисълта,че ме харесва...всички(дори другите класове) говорят,че сме били гаджета,и независимо от това,че го харесвам-ми е гадно..
Това момче е най-хубавото от всички паралелки не само според мен...когато бяхме ндп всички ме мразеха,защото го харесваха и ми завиждаха!!!
Сега също сме много добри приятели,но аз си намерих най-добре приятелка...и го оставих...сега се правя на недостижима и нему обръщам внимание особенно много,но той само идва при мен!!!Просто не знам...и между другото...имаме много общи неща:
Имената
Любим предмет
Говорим за едно и също...аамо ние двамата говорим за ......нещо детско е
Ние сме най-смешните в. Класа...
И др...ходим си на рожденните дни...утре е моя и той в момента само ми пише да ме пита кой номер дрехи носа,но аз СЪМ ЗАЕТА...;)е,ще му пиша де...

Ами може да те харесва...аз не знам подробности,но така мисля...
1
3
иво
иво
05.02.2015 17:43
щом те гледа, значи те харесва, това е сигурно... нямаше да го прави иначе, но но се осмелява за нещо повече явно.. като мъж и аз съм минал по този път
2
2
Sweety
Sweety
04.02.2015 18:35
Е сега нали сте ндп и трябва да си казвате всичко.Честно казано съм много срамежлива,но ще ти кажа да бъдеш смела и да признаеш на въпросното момче за чувствата си.Ако е свестен,ще те разбере,но ако каже нещо от сорта ''sori,ama ne'' значи трябва да продължиш да гледаш напред нали така :) (пък и ги знаеш какви са сегашните момчета...)Е,надявам се че мнението ми ти и било полезно.
3
2
Съветче
Съветче
03.02.2015 09:45
"Бащата" е прав! На кажи на НДП, нали затова сте НДП, за да си споделяте всичко без тайни и лъжи!!! Кажи ѝ!
4
4
бащата
бащата
03.02.2015 09:31
Не бързай има време,сега само учи за напред да си не зависима !!!!!
6
2