Защо не мен

Защо не мен
Здравейте казвам се Ина и с приятелката ми Валерия един ден решихме да си поиграем с дъска за духове което ви става ясно че свърши странно!!Веднъж се събъбрахме двечките но ни беше скучно и решихме да потърсим някакви страхотийки но не открихме нищо интересно.......докато не се натъкнахме на начин да се свържеш с починал човек.

Тя не вярваше в такива неща понеже като малка много я бяха плашили и тя накрая се изнерви и спря да се занимава с тези неща!Та тя реши само да гледа и след дълги обеждения пак не се нави та бях принудена да го правя сама.Но...аз не опорствах дълго и си организирах работитееее.Та като бях готова реших да се пробвам да намеря бфф то си тя почина миналата година от рак на матучната шийка.

аз още го преживявам много тежко но се справям добре до колкото мога!Започнах да питам за нея на таблото казвах името фамилията спомени и неща който само аз и тя си знаехме!Аз толкова се бях развълнувала че повярвах на тези глупости и чак се раплаках толкова си мислех че ще проработи!!!

след което тутакси веднага спрях и прибрах всичко помолих Валя да не говори за това и си продължихме деня.когато си лягах сънувах Галя точно когато се разболя аз винаги бях до нея и толкова вярвах че ще се оправи но уви... Когато най накрая тази уморителна нощ свърши станах да си направя закуска и си пуснах телевизора.като неусетно пак съм задрямала и се събудих от нежна прегрътка,а като станах до мен нямаше никого .

Беше някък си нериално аз помислих че съм сънувала нещо и се ,,успокоих,,.Настаних се одобно отново и чух някъкъв глас но някак си беше само в главата ми ,,ина, до теб съм,, останах като попарена започнах да си говоря сама ,,галя галя,,ти ли си но никой не ми отвърна.насълзих се но се оправих от тогава имам някакво чувство за сигурност и защита !Дали това е тя???? Не си измислям моля ви някакъв съвет..
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
пгаа
пгаа
30.09.2013 20:33
беше ли сама . Ако си била сама си освободила истински дух демон който може да обсеби един от прияте ти
0
0
мария
мария
27.08.2013 23:39
Викането на духове е много опасно. Не го практикувайте повече. А иначе с починал може да се свържете, като му напишете мислено писмо - всичко, което искате да му кажете. Той ще го получи непременно дори и вие да не разберете. Тогава може и да го сънувате.
0
0
Бибката1
Бибката1
27.08.2013 20:21
Все пак имай едно наум, защото съм чела, че демоните имат навика да се правят на нечий починал,когато той и негови приятели викат духове със спиритическа дъска, но може и да е самата тя.
0
0
Яна
Яна
07.08.2013 14:52
Аз знам че небива да ``събуждаш`` починали хора и да правиш квито и да са магийки!!!Може да овикаш еусетно зъл дух
0
0
marta
marta
06.08.2013 20:00
И при мен е същото съветвам те да се опиташ да поговорите с нея...ако не опитай се да не живееш в депресия
0
0
Антония Р.
Антония Р.
06.08.2013 17:52
Може и да е тя, но ти не се паникьосвай излишно
0
0
Светослав
Светослав
06.08.2013 16:00
Да тя е
0
0