Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Постоянно тиктакане на часовник

Постоянно тиктакане на часовник

Постоянно тиктакане на часовник
Преместих се и вече 2 месеца живея сама. Преди седмица започна всичко.Прибрах се от работа, вечерях, погледах малко телевизия и си легнах.

Не можех да заспя. По едно време чух някакво тиктакане от часовник. Уплаших се. Бях сигурна, че в стаята няма часовник. Единствено имаше в кухнята, но и двете врати бяха затворени. Също и прозореца беше затворен.

На следващия ден ми гостува една приятелка.Не се чуваше никакво тиктакане и реших, че съм си внушила.На сутринта изпратих приятелката ми. Стъмни се и си легнах. Отново чух тиктакането. Но си казах, че идва от съседите.

Сънувах сън и на сутринта преди да отида на работа проверих какво означава. Притесних се. Означаваше, че ще изгубя близък приятел или роднина. През целия ден мислих за това дали има нещо общо с тиктакането. Отново се чуваше това тиктакане. На следващия ден, след като се върнах от работа седнах на дивана и гледах през прозорец.

За голяма изненада тиктакането от онзи часовник се чуваше, а още беше светло. Ослушах се и се опитах да открия откъде идва. Претърсих целият апартамент, но не открих никакъв часовник. В която и стая да отидех той се чуваше. Обадих се по телефона на най-добрата ми приятелка и й казах, но тя си помисли че я лъжа и затвори.

На всеки, който кажех започваше да се смее. Никой не ми вярваше. Това тиктакане ме преследваше на всякъде където отида, но вчера просто спря. Не знам какво стана, но не искам да се случва отново. Много се изплаших.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
leny
leny
03.11.2013 14:11
А може да е просто някой от часовниците на съседите и после да му е спряла батерията
0
0
Maria  Toncheva
Maria Toncheva
08.08.2013 13:20
Това обикновено се дължи на стрес- гледай да се успокоиш!.. И пробвай да спиш някъде другаде. Наблюдавай се... и най-вече намали стреса някак си!
Успех!
0
0
маяк
маяк
05.08.2013 06:57
Спокойно,това е звук,който е в ухото ти затова го чуваш навсякъде.Аз също го имам,понякога е по-силен,понякога спира.
0
0
хана
хана
04.08.2013 14:55
Не знам защо но мисля, че това е на хубаво.
0
0