Купища часовници

Купища часовници
Сънувах, че с вуйчо ми търсим имане, местонахождението на което знаехме. Намерихме мястото много бързо, но се оказа че е заградено с калпава ограда, през която минах без проблем.

Проверихме с металотърсач и веднага започнахме да копаем. От накъде се появиха кучета, които започнаха да ни лаят, но след като ударих едно от тях по главата с лопатата, се разбягаха.

След още две копки го открихме. Оказа се, че съкровището е купчина от златни и платинени часовници. Веднага взех първият платинен часовник и си го сложих на лявата ръка, погледнах надолу и купчината се оказа още по голяма, след което се събудих.

Ще съм много благодарен, ако някой може да ми разтълкува този сън.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Кристина
Кристина
10.08.2012 10:06
Според мен сънят ти е много хубав. Намирането на съкровището означава, че знаеш какво е ценното в теб и се стремиш да го разкриеш в действителност. Появата на кучетата символизира вътрешните ти страхове да ракриеш тези ценности у теб, но ти умело ги пропъждаш и успяваш да се освободиш от тях (когато кучетата се разбягват). Откриваш, че времето е ценно (златните часовници), а часовника на лявата ръка символизира миналото време (лявото е символ на миналото, дясното-на бъдещето), а това че си над купчината с часовници означава, че си над времето, т.е знаеш, че времето е преходно и всичко трябва да е тук и сега.
0
0