Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Цветът на окото постоянно се променяше

Цветът на окото постоянно се променяше

Цветът на окото постоянно се променяше
Здравейте. Бих искала да споделя един сън, който сънувах на скоро. Разбира се, всеки има починали роднини. Но въпреки всичко имам един пра дядо за който скърбя от години. Сънувах, че съм на гробището с моите родители и пра баба ми. Не спирах да плача (винаги съм се въздържала заради родителите ми, но този път не успях/ в действителност на скоро бях наистина на гробището на помен на другата ми пра баба за която и сълза не отроних и отново, когато минахме и през на дядо ми гробът ми идеше да заплача с глас) и в съня така.

Поставих една мартеница на гробът му и още нещо, но него не го помня. Имаше някакво око по средата на надгробната плоча, което постоянно се гледаше към всички ни, но само аз го виждах /фактически беше доста реално. . Цветът на окото постоянно се променяше. Аз от всички последна си взех ''чао '' и ме погледна със същия цвят каквито са действително очите на дядо (сини). Другите ги гледаше само с кафяв цвят. Доста странно и плашещо. Дори след напускането на гробището продължавах да се'' дера'' от рев. Бих била много благодарна на ако успеете да ми кажете значението на това око. . .

* Има и други погребани роднини на дядо ми преди него. И сега си спомних че видях един дух да влиза в гроба. . но не знам дали беше мъж или жена
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Здравей!
Здравей!
25.04.2016 09:17
Ще си позволя да разтълкувам съня ти така, както ако бях го сънувала аз:
Очите са прозорецът към душата на човек. Фактът, че само ти си виждала окото, говори, че само ти си можела да надникнеш в истинската същност на дядо си. Освен това само докато е гледало теб, окото е било с истинския си цвят - това също. Явно просто само ти си виждала дядо си такъв, какъвто е. И сигурно затова тъжиш толкова много за него.
Това е моят вариант :)
3
0
Smilena
Smilena
25.04.2016 10:23
Благодаря :)
0
0
Пламена M.
Пламена M.
19.04.2016 16:40
Когато сънуваш гроба на някой починал, това значи, че в живота някой, тръгнал си отдавна, ще се завърне. Окото в съня е символ на това, че скоро ще прозреш истината за себе си и работата си. Синьото око предвещава хубави вести и спокойствие.
6
0
Smilena
Smilena
21.04.2016 09:39
Благодаря
5
0