Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Часовник с различно време - сънят ми на 9.11.12

Часовник с различно време - сънят ми на 9.11.12

Часовник с различно време -  сънят ми на 9.11.12
9.11.12г.
Сънувах, че часовникът е с различно време, че нещо се е променило.. Сънувах някакви дъски, бях в една стара разрушена къща /замък. Бях в една стая, в която имаше много дъски, имаше и едно циментово блокче, в което удрях дъската за да заприлича на меч.

Когато тръгнах да излизам през вратата да се бия с някого, сякаш губя живот в игра и ме връща отначало където чупя дъски, пак чупя дъски, пак тръгвам към вратата и пак ме връща назад.

Сънувах трапчинко, отново този път беше различно и стана това, което исках да стане. Той казва, ако ме победиш на тази игра ''съм твой'' Аз казах добре и за това се постарах да го победя (играехме/биехме се с тънки мечове ''ангард'') стараех се много да не загубя защото искам той да е мой.

Изведнъж се озоваваме на една красива поляна, която беше много красива .. печеше слънце, тревата беше зелена, обстановката беше страхотна като цяло. Той беше легнал на тревата (земята), а аз върху него.

Той започна да говори нещо, свързано със самочуствието му, аз му казах млъкни, обаче той продължаваше да говори, аз го целунах (бях с отворени очи).

Той беше учуден, аз го погледнах и му се усмихнах. Той каза още нещо и аз го целунах пак. Целувахме се няколко секуни, помня даже, че го целунах с език, но целият този сън сякаш беше истински и тези целувки сякаш ги почуствах, това е наистина много странно.

После си пипнах устата, беше като надъвкан желиран бонбон, мислех си, че е от това, че сме се целували дълго време.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
super_girl
super_girl
13.11.2012 18:39
оскар-ясновидец-радиестезист, моля те пиши и на мен моляяя! най-вече имам статия публикувана от Калина... Странна случка в училищния салон моля те виж я и ми кажи каквото мислиш!!!
0
0
оскар-ясновидец-радиестезист
оскар-ясновидец-радиестезист
12.11.2012 23:07
може от астрална гледна точка да ти кажа. това е един много хубав сън, но на мен ми е дадено, че трябва да се пазиш повече от непознати, от близки приятелки. това момче с което си се целувала е символ на твоето голямо сърце. не се тревожи, теб зло не те лови, но бъди по-предпазлива. в бъдеще ще имаш дъщеря със сигурност, виждам и един син.и двете ти деца ще имат бенка зад дясното ухо. ти имаш съвършена енергия и би могла да станеш медиум и да ги развиваш мила! пиши ми, аз ще ти обясня по-подробно.
0
0
-
-
12.11.2012 21:50
хубав сън
0
0