Ако съм чужда

Ако съм чужда
Един ден се бях уговорила с приятелки да излезнем на разходка, за да си напазаруваме за морето, което ни предстои това лято и разбира се, после да минем на по едно кафе, за да поклюкарстваме.

Както вървяхме и разглеждахме магазините с банските зърнах колата на любимия си. Какво по дяволите прави колата му пред отсрещния хотел? Бъркам ли или наистина е негова колата? Казах на приятелките да ми запазят белия бански и да ме извинят за минутка.

Излезнах и видях колата, че има същия номер. Хвърлих едно око пред вратата и видях, че чака някой. В същото време идва едно момиче и го поздрави... Побеснях! Върнах се при приятелките и добре, че до този магазин имаха няколко магазини наблизко, които ще са ми от голяма полза!

Купих си една перука, една много секси къса черна рокля и едно много екстравагантно, провокиращо и събиращо погледите - бельо. Харесах си и едни обувки, които може би имаха около 15 см ток. Приятелките като ме видяха не можеха да ме познаят.

Казаха, че трябва да излизам по-често така и сякаш не съм аз. Била съм по-красива от преди... Нямах време да приказвам с тях сега. Гримирах се набързо с една спирала и блестящ червен гланц.Взех на едната си приятелка сребърното и колие.

Запътих се за хотела и минах покрай неговата маса с ухание на парфюм „Playboy” и усетих, че неговите очи не сваляха поглед от мен. Седнах до бармана и го помолих за един коктейл „дяволски нокът”. Чух го едва доловимо, че казва на дамата до него „ще ме извините ли за момент..”.

Дойде при мен и ме попита дали се познаваме. И аз му отвърнах, че едва ли познавам поредният глупав мъж, който пада безсрамно и смешно в краката на една жена.. Той остана доста изненадан от отговора ми. Казах на бармана:

„Хей, приятел донеси същия коктейл като моя, ще му трябва.” Съпругът ми отвърна „Боже, опази ме, но много бих искал да опитам вкуса ти... Не мисля, че ще ми трябва коктейл, а по-точно легло и стая, и без това се намираме на точното място – хотела!”...

Погледнах го. „Много ясно, че ще искаш това, но изпий един коктейл, ще ти потрябва после.Повярвай ми.” Бармана му го сервира. Мъжът до мен го изпи на дъх. „Наистина си нетърпелив, нали?” Той само отвърна „И питаш?” грабна ме за ръката, вдигна ме и ме вкара в асансьора дори не се усетих.

Така ме разцелува, че още в асансьора паднаха дрехите ни. Натиснах стопа. Боже мой! Не знаех, че можел да прави такъв божествен секс! Защо никога до сега не сме правили такъв хубав,див, запомнящ се секс?! Поне се зарадвах, че го получих, но не както трябваше и подобаваше... Когато свърши той ме помоли за адреса, името и номера ми.

Аз се облякох и пуснах асансьора. И му казах „Щом си готов да ми изневериш легално, си хващай пътя и отивай при тази дама дето се срещна току що в хотела.Исках да те проверя. Сбогом!

„ Свалих си перуката, намигнах му и му помахах за чао. Той остана в асансьора и не знаеше дали да вярва на очите си.... Тръгна след мен, но беше вече късно.. А приятелките отвън чакаха и искаха от мен да им разказвам подробности... Останаха доста приятно изненадани и се гордееха с мен!

Ще се радвам на вашите мнения относно творбата ми..!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
dobre
dobre
19.06.2013 21:52
Много увлекателно написано според мен :) а и със замисъл ;)
0
0
Ивелина
Ивелина
19.06.2013 19:29
Харесва ли ви? :)
0
0