Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Говоря чужди езици на сън

Говоря чужди езици на сън

Говоря чужди езици на сън
Здравейте. Зачетох се и реших да споделя и аз.

Още от малка се е случвало да говоря немски или английски на сън. Сега знам английски, но тогава със сигурност не съм знаела, а съм говорела перфектно и двата езика.

Майка ми ме е записвала, за да ми докаже.
Сега пак ми се случва от време на време, но аз по принцип бълнувам, а и в момента реално знам някакъв чужд език.

Чудя се какво ли значи това и как е възможно ?

Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
az
az
03.06.2015 13:43
kazvat ce sa minali civoti ..vse oste i naukata nemoce da go ubasni po tocno .
0
0
теди
теди
14.10.2014 11:30
Да това са спомени от минали животи.Най вероятно сте живели или в някоя страна където се говорят тези езици.Ако се заемете да научите и немски с учудване ще разберете че ще е много лесно за вас.Все пак германския е доста труден език.
0
1
romeo rumenova
romeo rumenova
08.04.2011 01:18
Хора, членувам в сайта от 2 часа. Прочетох почти всичко. Знаете ли какво ? Ограничени сме. Не вярваме в неща, които са очевидни. Всеки от нас притежава магия. Негова собствена. Според мен трябва да вярваме и на най-нереалните истории, защото дори и да е лъжа, винаги има малко истина.
НораД напълно те разбирам. Сстра ми ме е записала как говоря на испански, идея си нямам какво казвам. От записа преведох в речник каквото можах. Оказа се, че се обеснявам в любов на момиче.
Според мен това са случки от миналия ни живот. А аз мисля, че съм била момче.
2
1
Миро
Миро
28.12.2010 22:41
Като бях на 3 години постоянно сънувах странни сънища, някави си надписи и други странни неща. Преди въобще не знаех английски, а първата ми оценка в градината беше отлична. Не знам защо, но е странно.
1
1
Nancy
Nancy
10.08.2010 20:24
Мисля,че това е знак от предишни животи. Може би просто искат да ти подскажат нещо. А и може на сън да се свързваш с тях. И на мен ми се беше случило нещо подобно. Сънувах всяка нощ непозната жена и сякаш я познавах. А сестра ми е чувала, че говоря на сън някакъв непознат език. И мисля, че е от това.
1
0
Зузиту
Зузиту
02.07.2010 20:35
Здравей. За това, което казваш, ти вярвам и знам как се чувстваш. Имам същия проблем, но се появи преди два месеца.

Причината може би е, че се превърнах в сомнамбул след преживян стрес ( за който наистина не ми се говори).

Вечер си лягам, заспивам трудно. Не зная какво се случва през нощта, но всяка сутрин на стената си имам надпис. Не зная езикът какъв е, но много прилича на китайски. Никога не съм се интирисувала от китайски език, нито съм го изучавала. Но странните надписи са по стената ми.
Ако желаеш да поговорим: skype: leidi_blue.
0
0
mein
mein
25.04.2010 19:00
Аз пък съм сънувала колко е часа и веднага се пробудих и реших да проверя. И часът беше толкова, колкото сънувах. По същия начин научих таблицата за умножение на сън. Също така бях харесала и едно момче и го сънувах. И в съня ми обичаше да ходи на риба и сънувах най - добрия му приятел и се оказа, че наистина обича да ходи на риба и най - добрия му приятел изглеждаше така, както го сънувах.
0
0
Вероника
Вероника
20.04.2010 21:44
По принцип, това звучи почти невъзможно. В Библията се говори за хора, над чийто глави се появява пламък и могат да говорят всякакви езици, а карл Юнг говори за колективно, несъзнавано способността да отключим познанията си за латински език. На мен ми се е случвало да сънувам две жени, които си говорят на неразбираем за мен език, но аз въпреки всичко разбрах, че едната се обяснява на другата, че си е изгубила детето.
0
1