Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Преживявания извън тялото

Преживявания извън тялото

Преживявания извън тялото
Здравейте, често ми се случва да сънувам по няколко пъти едно и също място, все едно има някакъв друг свят, където се отбивам от време на време. Като някакъв град е и вече знам горе-долу кое къде се намира.

Веднъж направих опит да прерисувам една сграда в съня си, но не можах да начертая права линия, а и както се очакваше, като се събудих този лист с рисунката не съществуваше.

Въпросът ми е дали е просто плод на въображението ми, или може и наистина да съществува такъв астрален свят, където се чувствам много добре като отида?

Помня няколко сгради, които винаги съм ги сънувал в една и съща подредба. Ще се опитам да ги опиша в случай, че все пак нещо ви се стори познато.

Най-отляво виждах някаква примитивна крепост от дърво и кости. До нея имаше кула със същата височина като крепостта. Точно нея се бях опитал да нарисувам. От другата й страна, трети беше един мрачен замък. Имаше прозорци без стъкла и нищо не се виждаше вътре.

Пак толкова висок. След него имаше една по-малка двуетажна сграда, която се разклащаше като вляза в нея. Беше зелена и вътре имаше само магазини. Всичко беше подредено в една линия. В този район имаше и някаква огромна платформа за шах, като за истински хора на нея.

Беше охранявана от тежко бронирани рицари. В този "град" помня, че имаше и едно езеро насред гъста гора и се чувствах в еуфория там.

Като стигна до гората, вече знаех какво има и се опитвах да се добера до него.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
29.09.2012 13:25
"В някаква гора съм обаче всичко е зелено,има езеро по средата и много скали"

Йоана, да не би нивото на водата да е било доста по-ниско, отколкото земята, върху която стъпваш? Нищо чудно това да е минал живот.
0
0
Моника
Моника
28.09.2012 18:35
може би сънуваш миналото..!!
0
0
Йоана
Йоана
27.09.2012 13:56
И на мен така ми се случва.В някаква гора съм обаче всичко е зелено,има езеро по средата и много скали.Вечер е и аз падам в това езеро едно и също всеки път,нищо не се променя колкото и да го сънувам.Мислех си,че само на мен ми се случва да сънувам подбно нещо.
0
0
Анонимен
Анонимен
27.09.2012 08:26
Защо това не се появи в моя профил, а някой го е публикувал вместо мене? Много мразя да ми се месят в нещата.

Ами оръжията не си ги спомням, а бронята им беше бяла. Приличаха на пазачите от "Света на Уаркрафт" Около голямата дъска за шах също имаше някакви сгради, може би са били домове на рицарите. Не знам. Някъде имаше и магистрала, но не минаваха коли. Не знам и дали в средновековието са имали и това. А кулата се опитах да я рисувам със съвременен химикал. Почти съм сигурен, че мастилото беше синьо. Повече подробности не мога да се сетя в момента.
0
0
gergana
gergana
26.09.2012 18:14
може би наистина да е така и да пътуваш на сън във времето някъде в средновековието в страна която е имало рицари ..обаче трябва да си спомниш повече неща ..най дребните може да направят разликата опиши ако можеш цветовете дрехите оръжията на рицарите
0
0