Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Харесвам го, но не знам какво да правя

Харесвам го, но не знам какво да правя

Харесвам го, но не знам какво да правя
Здравейте, аз съм момиче на 15 години и харесвам момче, което също е на моите години. Проблема е, че сме в различни класове и много рядко се засичаме, а ако това се случи, само се поглеждаме и се правим, че не сме се забелязали и се подминаваме . . . иначе си пишем, но отпреди 1-2 седмици не сме си писали . . . бих му писала, но се страхувам да не му досаждам, а и щом и той не ми пише, явно не иска да си пишем или не знам . . .

имаме си доверие, но не сме близки. Не знам как да разбера дали ме харесва. Имам най-добра приятелка, но тя мисли само за нейните проблеми и когато и споделя нещо ( като примерно за него ) и тя ми вика "харесва те" и след 2 мин "ами не знам, май не те харесва" и това е постоянно . . . явно трябва сама да се оправям. За това реших да пиша тук, защото ме е страх сама да не взема грешно решение.

Един път се държи все едно ме харесва (закача се, прави ми коментари), а после се държи все едно няма нищо . . . Обърква ме и не знам какво да правя. Знам, че много хора биха ми казали "признай му", но повярвайте ми - не съм такава. Аз съм МНОГО срамежлива и това просто няма да се случи! Благодаря за всеки съвет, който ще получа И не ми казвайте да си гледам уроците, имам добри оценки ;д
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
рая
рая
25.02.2016 20:44
Аз харесва 2
0
1
Anonymous
Anonymous
19.05.2015 20:54
Обръщай му повече внимание (виртуално и реално) така и той ще се отпусне. Също така вие сте на 15, нормално нещата в училище да стоят така.
Ако сте още в началото е прекалено рано да му признаваш чувствата си. Аз лично губя интерес като стане така. :)
И дали щом не можеш да обсъдиш този проблем с най-добрата ти приятелка тя е такава?
2
0
симона
симона
11.05.2015 16:12
моята история е почти същата само дето момчето което харесвам е на 18 години а аз съм на 15 и незнам какво да правя а със сестра му сме най добри приятелки!Моля ви помогнете ми!
0
0
Sweetygirl
Sweetygirl
10.05.2015 14:50
Моята история е същата.... Обаче ние винаги сме заедно, тъй като имаме общи приятели.... И той понякога ми говори, закача ме, но понякоганвсе едно ме няма сякаш съм невидима....
5
0
Давай живей
Давай живей
10.05.2015 11:49
Сближете се още за да си сигурна че го харесваш а ако наистина го харесваш му кажи опитай се да не ти пука ако ти каже не трудно е знам но се опитай
2
0
Михаела
Михаела
10.05.2015 10:03
И аз бях така!не знаех че и той ме харесва, но на една екскурзия започна да ми подава някакви намеци и пре нощта сънувах как ми казва че ме харесва! Когато се прибрах реших да му пиша и сега сме заедно! Та исках да ти кажа да му пишеш нещо от сорта на "здравей" не директно " как си" , тъй като не сте си писали дълго време! Когато се видлите не се подминавайте, кажи му здравей или помахай с ръка. Желая ти успех!!!
3
0
Swetoslawa
Swetoslawa
08.05.2015 14:01
Напълно разбирам защо не искаш да му признаеш и аз съм същата само , че с няколко години по - голяма от теб. Това , което аз направих с момчето , което харесвах беше следното: виртуалния свят сега е почти като реалния , започни да ми харесваш снимки и коментари . Когато се засечете в училище просто небрежно му махни . Не е нужно да скачаш на врата му , за да му докажеш , че го харесваш. Започни с малките неща , но в това време гледаъ поне пред него да не показваш същото отношение към друго момче . Стискам ти палци !
6
0
ргргерг
ргргерг
07.05.2015 21:50
на 15 на 23... май нищо не се променя :D
Аз пък "моя" хубавец изобщо няма, къде да го засека и също, като теб не смя да му пиша поради същата причина. Иначе ниаситина сме имали мн хубави моменти, когато сме били в една компания винаги е предпочитал да е до мен. Не знам изобщо чуства ли нещо към мен. Но просто и ти като мен трябва да измислиш някакъв начин да се засичате и да общувате на живо. Стига с тези чатове.
Пожелавам ти успех.
3
0