Харесвам го, но не знам какво да правя

Харесвам го, но не знам какво да правя
Снимка: sanovnik.bg
Здравейте, аз съм момиче на 15 години и харесвам момче, което също е на моите години. Проблема е, че сме в различни класове и много рядко се засичаме, а ако това се случи, само се поглеждаме и се правим, че не сме се забелязали и се подминаваме . . . иначе си пишем, но отпреди 1-2 седмици не сме си писали . . . бих му писала, но се страхувам да не му досаждам, а и щом и той не ми пише, явно не иска да си пишем или не знам . . .

имаме си доверие, но не сме близки. Не знам как да разбера дали ме харесва. Имам най-добра приятелка, но тя мисли само за нейните проблеми и когато и споделя нещо ( като примерно за него ) и тя ми вика "харесва те" и след 2 мин "ами не знам, май не те харесва" и това е постоянно . . . явно трябва сама да се оправям. За това реших да пиша тук, защото ме е страх сама да не взема грешно решение.

Един път се държи все едно ме харесва (закача се, прави ми коментари), а после се държи все едно няма нищо . . . Обърква ме и не знам какво да правя. Знам, че много хора биха ми казали "признай му", но повярвайте ми - не съм такава. Аз съм МНОГО срамежлива и това просто няма да се случи! Благодаря за всеки съвет, който ще получа И не ми казвайте да си гледам уроците, имам добри оценки ;д

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
рая
рая
25.02.2016 20:44
Аз харесва 2
0
1
Anonymous
Anonymous
19.05.2015 20:54
Обръщай му повече внимание (виртуално и реално) така и той ще се отпусне. Също така вие сте на 15, нормално нещата в училище да стоят така.
Ако сте още в началото е прекалено рано да му признаваш чувствата си. Аз лично губя интерес като стане така. :)
И дали щом не можеш да обсъдиш този проблем с най-добрата ти приятелка тя е такава?
2
0
симона
симона
11.05.2015 16:12
моята история е почти същата само дето момчето което харесвам е на 18 години а аз съм на 15 и незнам какво да правя а със сестра му сме най добри приятелки!Моля ви помогнете ми!
0
0
Sweetygirl
Sweetygirl
10.05.2015 14:50
Моята история е същата.... Обаче ние винаги сме заедно, тъй като имаме общи приятели.... И той понякога ми говори, закача ме, но понякоганвсе едно ме няма сякаш съм невидима....
5
0
Давай живей
Давай живей
10.05.2015 11:49
Сближете се още за да си сигурна че го харесваш а ако наистина го харесваш му кажи опитай се да не ти пука ако ти каже не трудно е знам но се опитай
2
0
Михаела
Михаела
10.05.2015 10:03
И аз бях така!не знаех че и той ме харесва, но на една екскурзия започна да ми подава някакви намеци и пре нощта сънувах как ми казва че ме харесва! Когато се прибрах реших да му пиша и сега сме заедно! Та исках да ти кажа да му пишеш нещо от сорта на "здравей" не директно " как си" , тъй като не сте си писали дълго време! Когато се видлите не се подминавайте, кажи му здравей или помахай с ръка. Желая ти успех!!!
3
0
Swetoslawa
Swetoslawa
08.05.2015 14:01
Напълно разбирам защо не искаш да му признаеш и аз съм същата само , че с няколко години по - голяма от теб. Това , което аз направих с момчето , което харесвах беше следното: виртуалния свят сега е почти като реалния , започни да ми харесваш снимки и коментари . Когато се засечете в училище просто небрежно му махни . Не е нужно да скачаш на врата му , за да му докажеш , че го харесваш. Започни с малките неща , но в това време гледаъ поне пред него да не показваш същото отношение към друго момче . Стискам ти палци !
6
0
ргргерг
ргргерг
07.05.2015 21:50
на 15 на 23... май нищо не се променя :D
Аз пък "моя" хубавец изобщо няма, къде да го засека и също, като теб не смя да му пиша поради същата причина. Иначе ниаситина сме имали мн хубави моменти, когато сме били в една компания винаги е предпочитал да е до мен. Не знам изобщо чуства ли нещо към мен. Но просто и ти като мен трябва да измислиш някакъв начин да се засичате и да общувате на живо. Стига с тези чатове.
Пожелавам ти успех.
3
0