Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»ВЯРВАТЕ ЛИ В ПРИЗРАЦИ

ВЯРВАТЕ ЛИ В ПРИЗРАЦИ

ВЯРВАТЕ ЛИ В ПРИЗРАЦИ
В много от вашите разкази участвам, даваики коментари мисля че е време и аз да споделя една лично моя история.
Винаги съм се интересувал от паранормалното и не го крия разпитвал съм много хора за местносто къщи и тем подобни, за които се твърди 4е има някаква каквато и да е сжръх естествена активност.

Така и нау4их за село муса4ево на около 30 километра от софия там има една къшта за която вси4ки твърдят 4е е обитавана от призраци и 4е никои не мовел да искара там дори и една ношт интерестното е 4е информацията стигаше до мен в периода на няколко години от напълно независими един от друг исто4ници.

Както по късно се оказа това е наи про4утата къшта с призраци в българия години след като посетих къштата и ми се слу4и слу4ката която сега ште ви разкажа по нова телевизия гледах репортаж за нея на някакъв си приятно ми е колев или нешто от рода.

Той е заинтересуван да ме намери по скаипа за да му пратя линка на репортажа за да се увери сам и с то4ност да я види коя е и къде е както и да е една пролен с един мои авер решихме да отидем и да видим за какво става въпрос

Още с пристигането влязохме в местната кръ4ма която е не дале4 от въпростната къшта и което е оште по странното първият 4овек които попитахме ни опъти с то4ност отидохми и я открихме беше то4но до едни гробишта падналата ограда на двора граничеше с тях.

Върнахме се обратно и изчакахме да падне ношта и около 22 00 4аса влязохме първо постояхме на първият етаж двамата а после аз реших да се ка4а и на втория след като го направих и изка4их стълбите влязох в първата стая и застанох до прозореца.

Тогава го по4увствах нешта застана зад мен с две кра4ки държах малко фенер4е в на4алото се вцепених и неможех да помръдна после оба4е се извъртях и с периферното си зрение видях как нештото два то4но примерини стъпки отново застана зад гърбът ми.

Ве4е бях пред пани4ески страх и запо4нах бавно да се движа към стълбите като след всяка моя кра4ка 4увах и ноговата съвсем то4но и от4етливо когато бяь на ръбът на първото стъпало рязко се извърнах и опрях гръб на стената за да не може да се скрие зад мен за жалост така и стана

Стоеше то4но пред мен около метър и седемдесет малко по ниско от мен представляваше нешто което по форма прили4аше на 4овек и наи вероятно някога е било но сега беше много плътен пушек просто наистина няма как да ви го опиша.

И контурите му прили4аха на 4овешка фигура другото ми се губи стълбите ги взех да подскоци исхвър4ах от вратата и хукнах право напред напълно забравил 4е насрешта е гробиштето бягах като ненормален спъвах се падах дори за жалост толкова силно се блъснах в една надгромна пло4а 4е откъртих 4аст от нея.

Както и да е - на около половин колометър як спринт осъзнах 4е какъвто и да е дявол тва такава скорост не може да развие и отидох при колата където ве4е бе аверът ми тои пък видял не-то дале4 по ниско около метър метър и нешто което било застанало на вратата и се приближавало към него.

Тогава тои изко4ил през прозореца.както и да е дълго след това заеквах и имах кошмари бих ви дал линка но предупреждавам не е за хора с по лабилни психики и с някакви сърде4ни заболявания там не е нужно да стоиш цяла ве4ер повярваите ми нужни са 30 или 40 минути.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (21)

Изпрати
Динко
Динко
18.03.2013 09:28
Само за портокола ако ви е интерестно мога да ви посо4а и друго място с гарантирана паранормална активност докато търсих сигурно доказателство съм и попадал и на други местенца.
0
0
Динко
Динко
18.03.2013 09:19
При4ината поради която отидох е наи логи4ната а именно да докажа на себе си 4е сме безсмъртни и 4е след физи4еската ни смърт нешто продължава да живее. самата идея 4е призраците са наистина много рядка проява и на сто сигнала само един два са вярни то това озна4ава 4е хилядите покоиници отиват някъде и по пътя на логиката вярваики в доброто и злото не мога да приема 4е 4овек живял скромно цял живод се трудил изгледал си децата и от недоимъка развил примерно рак и омрял не може да отиде при някои изнасилва4 и убиец на деца.истината е 4е бях адски уплашен но и страшно штастлив доказах съштествуването на ад и рай.а отностно линка опитах се но не успях да го сложа върху току што написаното не ми позволява трябва на скаипа да ме откриете.поправка от по горе рубриката е ,,гражданинът колев,,
0
0
D.M.
D.M.
17.03.2013 22:23
Много бих искала да ми дадеш линка историята ти ме заинтересува :)
0
0
Kitana
Kitana
17.03.2013 13:22
Моля те, пиши по-четливо и грамотно, понеже ме заболяха очите и главата докато ти чета текста.
Иначе за историята, след като аз лично вярвам в духовете, съм склонна да повярвам, че това се е случило, но ми е интересно, с какъв акъл сте отишли до тази къща, след като сте били уплашени до смърт след това.
0
0
готическо черно
готическо черно
17.03.2013 13:19
Като за начало можеше да поредактираш текста,има много правописни грешки.В началото историята е малко объркана и не се разбира с точност какво се е случило.А за линка-мисля че ако си със слаби нерви не би посмял и да отидеш,нали?И аз съм любопитна към такива неща и не бих те питала от какъв зор си отишъл,но малко ми прилича на сюжет от филм,не казвам че е така.Добре е поне че сте се утарвали само с уплаха,но може още да имаш синини от "спринта" през гробищата.Повярваай ми,разбирам те,но най-добре за теб ще да не се вкарваш повече в такива неща.
0
0