Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Сродната ми душа е мъртвец

Сродната ми душа е мъртвец

Сродната ми душа е мъртвец
Един ден ми хрумна да отида на гробището. Като цяло не съм вярваща,тотално се доверявам на науката и вярвам само в това,което може да се докаже.

Разхождах се като в мъгла през гробището и сякаш нещо ме теглеше към нещо.

За момент се бях загледала в гроб на мъж и жена,и когато се обърнах видях гроба на невроятно познато момче на 17 години,починало преди много време.

Стана ми толкова тъжно,че е починал толкова млад и заплаках.Аз самата съм само на 16 години.

Не мислех много за него докато лицето му не се появи в главата ми.Започнах да полудявам,нещо ме караше постоянно да мисля за него.

Няколко дни по-късно отново посетих гроба му за да си припомня лицето му и да видя името му.

Винаги бях харесвала това име.

Сякаш нещо ме подлуди. :cry:

Насън се опитах несъзнателно да говоря с него,но изведнъж пред мен се появи някакъв страховит изрод с отекли очи и сбръчкано лице,уплаших се и се събудих.

Говорих с някои хора и ми казаха,че той е искал да ми каже нещо важно щом ме преследва толкова бясно.

Споделих на една приятелка,която също се поинтересува и двете опитахме да открием малко информация за него и смъртта му,но не намерихме нищо.

Още като го видях знаех,че това съм търсела на гробището,но факта,че досега не вярвах в сродни души,и това се промени когато го видях,ме плаши.

От тогава не сънувам нищо.

(Преди да е изтекъл срокът за промяна искам да вметна,че започнах да сънувам нормално,но образът му ме преследва постоянно.Обладана съм от неситово желание да разбера нещо за него. Дали иска да свърша нещо вместо него,или прсото съм твърде любопитна?)
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
...
...
27.06.2013 12:11
мацка кво си търсила на гробището няма нищо странно според мен починало момче на 17. може би си видяла как е щял да изглежда на старини,но няма задгробен живот или предишен живот няма как да е искал да ти каже нещо сега той е просто купчина кости . не че нещо против теб и момчето ама сродна душа малко странно . Възможно е да ти е бил сродна душа ама не и да общува с теб
0
3
иванка
иванка
17.04.2013 13:14
може би е твоята сродна душа от миналото и сега иска да ти го каже а този набръчкан силует може би е той но сега
2
0
Пич
Пич
23.03.2013 02:51
Аз мисля, че това си била самата ти в предишния си жовот. Оттам идва и влечението ти към починалия, просто това си ти. Звучи странно, но това е моето мнение. Интересувам се от тези неща и твоята история на тази мисъл ме навежда. Поздрави и не се шашкай! :)
0
0
Ив
Ив
20.03.2013 00:37
Прочети книгата на Майкал Нютон "Пътят на душите" има я в нета може да я четеш директно от там :) и аз мисля, че не ти е водач. Но тази книга може донякъде да ти помогне. Или да те озари идея как да разбереш ;)
1
0
Danny Rand
Danny Rand
19.03.2013 19:20
Какво изпитах?Ужасно чувство,сякаш го познавам отнякъде.Той потресаващо прилича на мен в лице... Иначе едно момче,към което ме насочиха каза,че може да съм намерила някакъв си начин да се свържа с мъртвите.Нещо такова.Но отрече починалия да ми е дух-водач. :/ Е,все пак,може да си е дал почивка. :)
0
0
:)
:)
18.03.2013 17:39
Доста интересна и потресаваща история. Но не можах да разбера защо точно сродна душа, и на снимката предполагам е имало щом не можеш да изтриеш образа му от мислите си. Като го видя лицето как се почувства какво изпита, защо го изпита? Отговори си на тези въпроси истината е някъде вътре в теб. Има гадателки които ни свързват с мъртвите, чувала съм. Една приятелка ходила и познала от какво е починалприятеля и, но и казала да дойде друг път защото било прекалено рано. Но тя не е ходила от срах. Може да опиташ да създадеш контакт. Не знам... но не мисля че сродната ти доша няма да е с теб в този свят макар, че знаеш ли, може да си е дал почивка :)
0
0
Danny Rand
Danny Rand
16.03.2013 10:32
И при мен така се получи,съвсем случайно го намерих,но сякаш това бях търсила...Мерси,няма да се вманиачавам. :)
0
0
сиси
сиси
16.03.2013 02:47
Аз мисля че душите на мъртвите са винаги около нас... не се показват за да не ни плашат. Нещо което се е получило при теб. Знам че науката го отхвърля но... Когато бях малка имах една много добра приятелка. Бях на лагер когато е починала. Дори не знаех къде е гроба и. Мислех си за нея наскоро. Бях на гробищата по друга причина. Отново се сетих за нея. И си казах бих занесла цветя ако случайно разбера къде е погребана. Да и отдам това внимание. За първи път минах по друга пътека просто уж случайно хрумване. Тогава го видях. Разбира се след това занесох и цветя и свещ запалих дори и казах наум някои неща. Не мисля че беше случайно... Гробищата са огромни...с много паметници...но веднага познах снимката въпреки че не я бях виждала 20 години. Не се плаши. Според мен е ясно че нямат сила в нашия свят иначе щяхме да го разберем за добро или лошо. Живей си живота и отделяй време ако решиш но не се вманиачавай в тези неща.
1
1