Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Страдам сама в ъгъла без сродна душа...Докога?!

Страдам сама в ъгъла без сродна душа...Докога?!

Страдам сама в ъгъла без сродна душа...Докога?!
Здравейте, реших да напиша тази история, защото смятам че имам нужда от подкрепа и разбиране, от утеха и приятел. Живях тежък и труден живот още от малка, никога не съм имала много приятели, а и дори да имах, те често ме предаваха, разочароваха и забиваха нож в гърба. Винаги съм била с добро сърце и често са се възползвали от това, раздавала съм се за другите а те накрая ме използваха и злоупотребяваха с доверието и добротата ми.

Винаги аз съм била тази която се е раздавала повече и в приятелствата и във връзките. Така и не успях да намеря своята сродна душа както в приятелствата така и в любовта вечно се чувствам самотна. Всеки разбира нещата по свой начин, всеки е с теб до време а после те забравят и зарязват. Така се случва и с мен постоянно и не мога да разбера защо. Наскоро имах приятел който уж много ме обичаше аз също го обичах, но имахме доста проблеми и несходства в характерите, често се карахме, но любовта държеше връзката ни. Докато той не реши да ме предаде и изостави без дори да ми даде адекватни причини и обяснения, просто му омръзнах и егото му надделя над чувствата и ме изостави, градяхме мечти и бъдеще заедно, но той заряза всичко. Избра да се забавлява и гледа своят живот.

След него се опитвах да завързвам нови запознанства, но съм много разочарована от днешните момчета, защото почти не останаха свестни такива и се питам докога добротата ще се смята за слабост и нормалните за луди а пошлостта и простотията ще се смятат за нещо нормално. Какво се случва в този объркан свят и защо е толкова трудно да се намери един нормален и свестен човек със ценности, който да уважава другия, да се съобразява с него и чувствата му, да е загрижен и да е с добро сърце. Докога такива като мен ще страдат сами в ъгъла а лошите ще са щастливи и ще живеят добре. Не издържам повече, искам да открия своята сродна душа, човекът който няма да ме предаде и в най-трудните и тежки моменти.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Zora_15
Zora_15
27.03.2017 20:05
Не се отчайвай, не си единствена. И при мен бе същото. Бяха общително хлапе и наивно си мислех, че всички са ми приятели. Но бавно немалка част от тях ми забиха нож в гърба, обиждат ме, а после пак ми се правят на приятели. И сега не съм абсолютно убедена, кои са ми истински приятели и кои - предатели и използвачи. Но ще ти кажа нещо - винаги има светлина на края на тунела. Нищо не трае вечно. Някой ден ще намериш този, на който ще можеш да се опреж в тежки моменти. Не са ти нужни много приятели, достатъчен е само един. Не губи кураж!
1
0
R
R
30.03.2017 15:49
здравей и благодаря за подкрепата ако искаш пиши ми :)
0
0
Димитър
Димитър
26.08.2016 15:11
Писах ти на Лични съобщения .
0
0
Димитър
Димитър
25.08.2016 22:40
Здравей.И аз съм като теб .Ти си като мен .Бих искал ако има начин да комуникираме заедно .Много добре ще си пасним като приятели .
1
0
авторката
авторката
26.08.2016 11:30
здравей моля пиши ми на имейл или лични съобщения за връзка с
мен - от авторката
1
0
9ine
9ine
25.08.2016 21:47
приеми пътя си.радвай се, че си събудена.злото което се е настанило,ще си отиде заедно с откраднатите души.човек има няколко типа души които да му са сродни,с някои може да си се разминала,други тепърва можеш да срещнеш,не чакай някой друг да те прави щастлива и спокойна,защото веднъж открила силата в себе си,ще разбереш, че любовта е много повече от форма и изображение и този който няма да те предаде никога е само и единствено вътре в теб!
0
0
miglena
miglena
25.08.2016 15:34
Явно наистина си отчаяна, след като искаш да общуваш с непознати в интернет.
1
3
Аспарух
Аспарух
24.08.2016 18:34
Мила ягодке здравей.От написаното от теб разбирам,че това което чувстваш и си преживяла е доста сходно с това което изпитвам и аз.Искамисе да можех да ти кажа нещо което да върне вярата и надеждати но за съжъление не мога.На мен също не мие останал нито вяра нито надежда нито любов.Това което знам е че се свиква,в началото бях постоянно влюбен просто изпитвах непреодолимата нужда да обичам и да бъда обичан дори наи малките жестове превръщтаха ежедневието ми в празник.Но това беше наистина отдавна и тази нужда вече я няма такаче се свиква и става по лесно въпреки самотата.За съжаление любовта която даваме е правопропорционална на болката от разбитото сърце.За това предпочитам да бъда сам.Това не значи се съм се отказал напълно.Нито пък значи,че ти небива да продължаваш да опитваш.Напротив,както всяко хубаво нещто на този свят тъка и любовта изисква борба,жертви и постоянство.
PS:Надявам се в най скоро време да намериш човекът за теб.
2
0
R
R
24.08.2016 20:15
здравей, благодаря за мненията и съветите, все пак ако искаш да коренспондираме някак бих се радвала - от авторката
0
0
Fear
Fear
23.08.2016 19:17
Здравей, разбирам те напълно, момче съм, мога да кажа същото и за момичетата, почти няма свестни, за това не мисля, че е до пол, просто си е до човек. Уверявам те, че има все още хора на които може да се вярва, които няма да те предадат и, че ще срещнеш половинката си, аз също се надявам на това и вярвам в него, мразя самотата, но се свиква с нея, стига да имаш и надеждата си, за жалост и аз съм много лесен за манипулиране човек, тъй като винаги гледам да помагам на всички, винаги аз си патя, моя съвет е да продължиш да се бориш напук на цялата измет! Така като те слушам се радвам, че все още има момичета като теб, дава ми надежда!
2
0
R
R
23.08.2016 20:38
здравейте, благодаря ви за мненията и съветите, все пак ако искате да коренспондираме някак бих се радвала - от авторката
0
0
Потребител#175997
Здравей :) Знам, че не съм на твоето място, нито те познавам, но мога да си представя какво чувстваш, защото и аз съм преминала през подобни трудности и бих те посъветвала "Не се предавай". И аз нямах добри приятели, но сега намерих хора, които са ми като второ семейство, затова не губи вяра, и ти ще намериш истински приятели и истинската любов ;) А историята с последният ти приятел, явно не ви е било писано да сте заедно, затова не се натъжавай :) Сигурна съм,че ще намериш правилния човек скоро, само не губи надежда и не губи добротата си. Надявам се,че поне малко съм ти помогнала ^^
2
0
R
R
24.08.2016 11:24
дравейте, благодаря ви за мненията и съветите, все пак ако искате да коренспондираме някак бих се радвала - от авторката
2
0