Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Страшен сън с Демони

Страшен сън с Демони

Страшен сън с Демони
Сънувах, че се озовавам в къщата на роднините ми и както си е прекрасно слънчево време, изведнъж стана мрачно и тъмно. Аз после се уплаших и избягах в къщата. После както отивам в кухнята, поглеждам на другата страна, където е спалнята.

Там бяха сестра ми, майка ми, баща ми и другите, но бяха демони. Аз не реагирах никак като ги видях и после си отидох в кухнята и после вуйчо ми дойде и след него идваше демон, който пълзеше и беше с кръв.

Аз започнах да викам, а вуйчо ми си легна на пода и гледаше. Аз после се скрих към него, а демона го подмина и дойде към мен и ме изяде. После пак се озовах в тази къща, но този път отидох до тоалетната, която е навън, а към нея е мазето.

После братовчед ми дойде и се скри зад мен, защото друг демон излизаше от мазето, аз започнах да бягам и излязох навън, а там нямаше никой. После тичах до удома и заключих вратата, а удома беше и по-зле. Влязоха 3 демона от вратата и ме заобиколиха и ме изядоха,а преди да ме изядат, влезе и другия демон, който ме гонеше.

Но като го сънувах, проверих тук като го сънувам какво ще стане, пишеше, че ще имам неприятности и ще се спъвам и падам. А странното е, че стана на истина! Както отивах на училище, се спънах на един бордюр, а друг път по ФВС се спънах и паднах и си ожулих ръката.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Денимира Ангелова
Моля те, опиши ми Демоните от съня ти!

Относно коментара на Ивето: Моля те, опиши ми Луцифер от съня ти!

:Д:Д:Д
1
0
Ивето
Ивето
11.12.2011 16:09
Преди няколко месеца и аз бях сънувала подобен сън. В моят сън присъстваше самият Луцифер. Сънувах как се разхождам с малката ми сестра и ми звъни телефона, а аз знам, че това е той и не вдигам. После се прибирам с нея и я слагам да спи и усещам как той идва към къщата и лягам в своята си стая, затварям си очите и усещам как все повече се приближава към мен. Накрая когато отворих очи го видях и тогава се събудих. Никога досега не съм сънувала подобно нещо. После тръпки ме побиваха като се сетя.
2
0
анонимен
анонимен
21.09.2011 17:38
Това е един наистина много страшен сън.
1
0