Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сън за края на света

Сън за края на света

Сън за края на света
Здравейте, драги читатели. Момиче съм на почти 13 години и често ми се случва да сънувам нещо неописуемо, като този сън:...
С родителите ми бяхме в Испания в един хотел на Бенидорм (в който съм била на живо) и беше лято - слънчево и горещо. Скачах някак си със завъртане в басейна, а той бе целия в сняг, а под снега с вода. С мама плувахме малко под вода (странно защото дишахме) и изведнъж стъпих 3 пъти на едно и също място и пропадна това място като квадратна плоча. Всички се евакуирахме от басейна, а аз и мама едва излязохме, защото можеше някой да изчезне а не се знаеше къде... Забравих да кажа че мама беше с няколко свои колежки.
След като се евакуирахме, не знам как се озовах в стаята си, тук в България, и всички тичаха през нея. Вече само вратата се виждаше. Няма под, няма стени... Само аз, телевизорът и леглото ми. Откъде се взеха, че дойдоха 2-3 феи ли бяха, елфи ли бяха (ама летяха) и ми включиха телевизора на Дисни Чанъл, а аз ги гледах и им се смях (бебешки смях нещо от тоя род не присмиване...). Тъкмо даваха "Бавачката ми е вампир", а леглото ми бавно-бавно изчезваше, но този път на правоъгълници... Нито съм шавала, нито съм скачала, че да изчезне и то...Всички останали бяха на вратата и гледаха как аз постепенно изчезвах (по-точно леглото, после съм аз), а аз си гледах Тв и хич не ми пукаше дали ще живея или ще умра :cry: ... Бях като новородено - не познаващо живота и опасностите в него... С една дума - БЕЗПОМОЩНА!... :cry: :cry: Така и никой не ми викна името, никой не плачеше за мен, никой поне едно въже не хвърли, за да се опита да ме спаси... :cry: НИКОЙ!!!
:cry:
Какво означава този сън??? Направо ме побърква и щом се сетя за него, сълзи се стичат по лицето ми (БУКВАЛНО!)?
Забравих да кажа, че щом се събудих си бях в леглото, Тв бе изключено, сълзи се стичаха по лицето ми, а слънцето препичаше в стаята ми ..... :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати