Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах една от най-добрите си приятелки.

Сънувах една от най-добрите си приятелки.

Сънувах една от най-добрите си приятелки.
Здравейте!
Искам да м разтълкувате един сън.Сънувах една от най-добрите си приятелки.В съня ми живеехме в една къща.В него ние сме съквартирантки, ядем на една маса, гледаме филми и играем на една игра.Смеем се, кикотим се, кискаме се.;д Какво значи това?За добро ли е за лошо ли е?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Божидара
Божидара
12.12.2012 20:37
Мисля че това значи че тя е добра приятелка но след време може да осъзнаеш че та не е най - добрият избор за приятелка(таен план за съботаж)
0
0
флъфи
флъфи
11.12.2012 17:27
Тва с кръвопийците е измислица... вампирите никога не са имали нужда да пият кръв за да живеят... граф Дракула всъщност е бил енергиен вампир... усмукал е по погрешка енергиите на няколко луди и от там е тръгнало всичко... черпейки енергия от другите енергийния вампир получава и силните и слабите им страни за това трябва да внимава с какво се храни... жертвите видимо бързо се състаряват и губят жизненост, първо побелява косата, после се сбръчкват, треперят им ръцете и колкото повече са изложени толкова по - зле стават... По принцип енергийните вампири не чувстват вина по същия начин по който хората които ядат свинско не съжаляват прасето... Могат да бъдат добри, лоши, побъркани, умни или прости в зависимост от източника им на човешка енергия... Ако някой красив, интелигентен индивид не ми вярва да заповяда за закуска ;)) напоследък гладувам...
0
0
:)
:)
11.12.2012 10:14
не се тревожи добре си :) само внушения са
0
0
секси
секси
11.12.2012 00:50
Олеее какви са тези психослучаи. Вие сте супер зле. Има само енергиен вампиризъм. Другото е плод на фантазията ви.
0
0
Ина
Ина
11.12.2012 00:47
Прочетох и искам да кажа на вас не си ВНУШАВАЙТЕ , че сте вампири. Това, което твърдите за себе си е Ужасяващо и най-вече окултно. Вампиризъм има в други религии в християнската не съществува. Отидете да ви се чете " Киприянова молитва в църквата" има вероятност някой лош човек край вас, който ви познава да ви влияе от разтояние с магии и страх. Прочетете за такива влияния, даже ако нямате защита може да ви навредят на цялото семейство. Дано съм ви помогнала. Нека молитвата ви я четат три пъти,и си поръчайте Василъовска литургия за Здраве. Послушайте ме и няма да сбъркате. Моя приятелка едвам не умря от такова зло влияние.
0
0
Селин
Селин
10.12.2012 21:51
Честно, като прегърна мама, не знам как може да си помисля подобно нещо усещам как искам да захапя врата й, как ми се иска зъбите ми да преминат през кожата.Положението е критично, защото все пак на родната ми майка да си помисля подобно нещо!
0
0
Селин
Селин
10.12.2012 20:39
Ами чувствителна съм...ранима и така.Ако покажа твърдата си страна значи не съм се наспала.
0
0
Петър
Петър
10.12.2012 17:32
Ако ще се храниш само с кръвта ми, нямам против да ти наточвам системно, за да живееш. По - лошото на вампиризма е, ако поискаш да се храниш с душата ми, каквито много вампири съм видял. Разкажи за отношенията си с хората в емоционално отношение.
0
0