Без късмет

Без късмет
Здравейте! Искам да ви разкажа и моята история. На 23 години съм и винаги съм имала проблеми с личният ми живот. Не можах дори да усетя, че имам стабилни приятели. От малка все виждах, че нещата не вървят както би искало всяко момиче.

Сблъсквах се с много неща трудни за преодоляване на тази възраст! Не смятам, че някой е виновен за това, но мисля, че трябва да има някакво обяснение.

Един ден исках да узная някой неща дори и на шега, отидох при една врачка да ми гледа. Бях се подготвила психически, че няма да ми каже всичко каквото искам да разбера.

Когато отидох в тях, трябваше да изчакам, защото имаше други хора. Когато дойде моят ред, тя ми спомена, че трябва да ходи на лекар и уредихме час за другия ден.

Отивам на другия ден при нея и не искаше да ме приеме, което беше странно, дори трети път отидох на същия ден и ми трясна врата.

Останах с отворена уста и наистина не исках да повярвам, че една гледачка, така наречена, не искаше дори да ми вземе парите. Почувствах се зле защо все на мен ???

Някой, ако знае какво означава това, да ми пише ! За сега това е от мен. До следващия път!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Емануела
Емануела
06.12.2012 10:43
Гледачката не иска да ти гледа , защото има едно поверие .
Да не се плашиш само .
Ако има нещо лошо , което ти предстои - не трябва да го знаеш , защото човек сам кове съдбата си . Ако тя ти каже какво ще се случи - то ще се случи , но ако не ти го каже - може и да го избегнеш и да се размине .
По принцип човек не трябва да ходи на гледачки , защото ако му е писано да живее добре и охолно и гледачката му го каже - то бъдещето ти се променя и може да заживееш бедно и в мизерия .
Вярно е , не си го измислям .
1
0
Емануела
Емануела
06.12.2012 10:38
И аз съм така - нямам късмет.
Никога в нищо не ми е вървяло и сякаш нося лош късмет и на околните .
Бъди упорита и се бори с живота .
Аз срещнах едно момче , и всичко изглеждаше супер .
После му поопознах характера , и видях , че пак нямам късмет , но от друга страна видях , че ме обича и държи на мен , въпреки гадния си характер , който се изразява в командорене и почти винаги лошо настроение .
Аз обаче съм упорита и забелязах , че малко по малко започваме да се разбираме по - добре .
Откриха ми доста големичка киста, и лекарите ме плашеха с някои неща - дано не се наложи , и така видях , че той наистина ме обича .
Преди много се съмнявах в това , защото все се карахме .
Да , той ме обича - по странен начин , но все пак ме обича . Като познавам родителите му - той е наследил характерът на един от тях .
Не е лош , а просто е с труден характер .
Хубавото е , че съм му в сърцето.
Не се отчайвай ! :-)
Успех , момиче - и твоят късмет ще се появи !
1
1
Flying Man
Flying Man
22.11.2012 20:03
Виш сега Таня тия приятели ги зарежи относно здравето не се надявай само на лекарствата. Всяка сутрин като се събудиш пусни си музика която ти харесва и те кара да се чувстваш хубаво затвори очи представи си че си здрава че всичко е наред опитай се да се почувстваш щастлива ще ти е трудно отначало но след време ще ти стане лесно защото животът ти ще започне да става все по хубав и проблемите с здравето ще изчезнат. Съветвам те да гледаш един филм казва се тайната можеш да го намериш в замунда. Пожелавам ти всичко наи-хубаво :):)
1
1
Tanita
Tanita
21.11.2012 12:25
Не означава че сме непохватни или незнаем да правим нищо ,защото един човек има ли волята да стори нещо, дори за себе си или за околните го прави, но там е работата, че не се уценява ! Ето например когато разбрах че имам здравословни проблеми, отидох на лекар и трябваше да направя някой анализи тук в Италия където съм и сега ,но уви законите тук са различни . За мое нещастие ми искаха италиански документи за да направя тези анализи , но документи не се правят ейтака защото нямам договор за работа ,дълга и широка ... Трябваше да си отида в България за някоя седмица за да оправя проблема . Ето и какво се бе случило там ,излязох някоя вечер при приятелите с които съм отраснала , и неизненадващо се почувствах излишна ,играят си на карти и никой не ти казва дори половин дума ,споглеждат се само .. аз станах и си тръгнах и не зная дори дали са усетили уцъствието ми. Някоя вечер след това отидох отново при тях, беше по различно сигурно защото не играеха карти ,тогава разменихме някоя дума ей така да не е без хич ,и аз реших да взема бира и малко чипс, че да отворим приказка . Тогава всички говореха с мен .. неучудвашто нали . Разбрах що за приятели съм имала и не отидох повече при тях . Сега си гледам здравето всеки ден пия лекарства по два пъти на ден, не съм свикнала но трябва ! Така че сега се боря за здравето си и се опитвам да гледам на пред колкото и да е трудно !!!
3
0
gabriella
gabriella
21.11.2012 06:45
И аз съм така ! Когато се карам с някой винаги ама ВИНАГИ аз съм виновната ... захванах се с танци,музика,плуване,езици в нищо не ми върви в нищо ! За всеки празник си купувам нещичко което да ме радва,но както каза авторката : Не е лесно да мислиш позитивно като всеки те "хока" в нещо и нищо не правиш като света ... :( Успех това е просто ... лош късмет! ако успеем да го обърнем в своя полза ще е добре,но големия въпрос е КАК ?
0
0
Tanita
Tanita
20.11.2012 17:11
Така е но тази история не е единственият проблем в моят живот,както и няма никой без проблеми . Бих могла да кая ,че в нито едно нещо с което съм се захванала е било сполучливо ...дори и най елементарните неща не се получават ..!!!
0
0
Flying Man
Flying Man
20.11.2012 14:49
Таня никой не е казал че е лесно да се мисли позитивно и точно това е хубавото защото ако нямаше трудности в живота и всичко беше лесно нямаше да е интересно.
0
0
Таня
Таня
20.11.2012 11:28
Здравейте отново ,благодаря за пожеланията ви но не е толкова лесно да се мисли позитивно , когато нищо не е цветущо . Има и такива моменти в живота , които колкото и да се бори един човек за нещо по добро ,когато се угледам и не намирам никакъв исход от ситуацията.:!!!
0
0