Без късмет

Без късмет
Здравейте! Искам да ви разкажа и моята история. На 23 години съм и винаги съм имала проблеми с личният ми живот. Не можах дори да усетя, че имам стабилни приятели. От малка все виждах, че нещата не вървят както би искало всяко момиче.

Сблъсквах се с много неща трудни за преодоляване на тази възраст! Не смятам, че някой е виновен за това, но мисля, че трябва да има някакво обяснение.

Един ден исках да узная някой неща дори и на шега, отидох при една врачка да ми гледа. Бях се подготвила психически, че няма да ми каже всичко каквото искам да разбера.

Когато отидох в тях, трябваше да изчакам, защото имаше други хора. Когато дойде моят ред, тя ми спомена, че трябва да ходи на лекар и уредихме час за другия ден.

Отивам на другия ден при нея и не искаше да ме приеме, което беше странно, дори трети път отидох на същия ден и ми трясна врата.

Останах с отворена уста и наистина не исках да повярвам, че една гледачка, така наречена, не искаше дори да ми вземе парите. Почувствах се зле защо все на мен ???

Някой, ако знае какво означава това, да ми пише ! За сега това е от мен. До следващия път!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Andina
Andina
16.11.2012 21:51
Ако продъляаваш да си мислиш как йивота ти не върви и все нещо куца, полойението никога няма да се подобри. Мисли позитивно, има достатъчно информация в интернет за позитивното мислене... наистина помага! Успех!

0
0
Morena
Morena
16.11.2012 14:36
Може само да се радваш, че не ти е взела парите. :) Отиди до МОЛ-а и си купи нещо хубаво за празниците. :):):)
1
0