Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Май ми е направена магия

Май ми е направена магия

Май ми е направена магия
Здравейте ! Колебах се много време дали да споделя тази история но днес реших да го направя ! Попринцип съм от хората на които добрият късмет им е обърнал гръб , но от известно време лошият късмет ми дойде в повече .

С каквото и да се захвана винаги ще се провали нещо , когато тръгвам да си купувам нови неща винаги на мен ще има дефект и ще Ви дам пример : тази седмица си купих нови маратонки и след около час едната се разлепи . Имам чувството , че ми е направена магия въпреки , че аз не вярвам в правенето на магии.

Понякога имам чувството , че някой ме контролира и дори много пъти съм се чудела защо съм извършвала неща , които нямат смисъл или думи от които не си спомням да съм казвала. Моля Ви кажете ми какво да правя вече съвсем съм объркана.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Потребител#231728
Разваляне и разкриване на магия,гледане на карти таро,восъколеене,уроки,талисмани,защита от негативна енергия,предпазване от магия-тел 0882 355 306 Шамана.
0
0
Nezabravka
Nezabravka
06.04.2017 21:57
Баба ми не вярваше, че има гравитация, но това не пречеше на гравитацията да действа на баба ми. Обективното съществува вън и независимо от съзнанието ни. Магии има и те ви действат, независимо дали вярвате в това. Магията е просто обяснима: тя е демонски ритуал (и бяла и черна магия). Всяка магия извиква демон от преизподнята (ние не можем да видим такива същества, но малките деца, кучетата, котките и др. животни ги виждат). Демонът застава до нас и ни контролира: какво да чувстваме, какво да виждаме, как да го виждаме (като грозни или красиво), какво да мислим и да преценяваме (най-често внушава погрешна преценка или мисъл, защото той е на земята, не за да ни помага, а за да ни навреди). След тези мои разяснения вече можете, предполагам, да си обясните как така има любовна магия и един човек полудява от любов и става роб на обекта на любовта си, губи способност да мисли разумно и пренебрегва всичко друго ценно, само заради тази любов. Урочасването също е магия, макар и при нея да няма специален ритуал. Пости, Василиеви молитви, изповед, причастие... това е лекарството, ако ми послушате съвета, но молитвите, може и повече от един път, споделете със свещеник.
0
0
krasimira
krasimira
29.06.2016 01:59
use6tam 4e si uro4asana no niama6 magia triabva da si bae6 za uroki ili da si lee6 kur6um-olovo
0
0
Георги
Георги
24.10.2014 22:54
Ходила ли си на врачка, бачка, ходжа, екстрасенси или на други хора занимаващи се с подобни неща, които са дявослки ритали водещи към погубване на човешкият живот ?
0
1
Силви
Силви
17.10.2014 11:37
Според мен си разсеяна...
0
1
0000
0000
14.10.2014 13:35
Дори да има хора които ти мислят лошото или се интересуват от окултни неща не означава,че ти е направена магия.Признаците за магия са други.Един познат преди време упорито вярваше,че дори някой да му направи магия тя няма да му подейства и по този начин си изграждаше защита срещу такива неща.Мисля,че имаше ефект силата на вярата му защото си имаше късмет и му вървеше в живота.Иначе ако ти не можеш така от нищото да се убедиш,че имаш защита срещу такива влияния,то просто си поръчай в църквата Киприянова молитва (тя е против уроки,магии и зложелатели).Е,пак се иска малко вяра от твоя страна,че ще подейства,но по-принцип помага.
0
1
аноним
аноним
14.10.2014 00:18
Ама какви са тия глупости?! Няма магии. Щеше да има магия, ако заради новите маратонки, които се разлепват, когато не трябва, паднеш и си счупиш нещо... На всеки се случват такива неща, ама трябва да се научим да виждаме и хубавото, което ни се случва...........
3
0
Maria
Maria
11.10.2014 09:38
Магия ? Дължиш ли на някого нещо? Имаш ли сериозни врагове?
Има ли до теб хора които се занимават с магии ? Ако отговора ти е ' да" значи наистина може да имаш магия/
3
3