Ангел или...

Ангел или...
Наскоро ми се случи нещо много интерестно и реших да споделя. По принцип имам голям късмет във всичко(не, че се хваля)и много пъти съм чела за ангелите-пазители и че късмета на човек се дължи на тях. Но нещо ме учуди.

Докато се прибирах с автобуса от училище и гледах Луната(прибирам се късно, защото съм втора смяна)се замислих как една от най-близките ми "приятелки" ме предаде по най-жестокият начин и това ме натъжи много.

В същият момент се запитах дали, ако има ангели-хранители и при тях има такива предателства и дали и те са в състояние да изоставят човека, който им се е доверил ?

И отнесена в мислите си забелязах, че облаците, които бяха осветени от Луната са приели някаква форма. Загледах се и удивих от това, че те приличат на силует на ангел. Гледах и не вярвах на очите си.

Не знам дали беше съвпадение или нещо друго, но това сериозно ме накара да се замисля дали наистина съществуват.
Ако и на друг му се е случвало нещо подобно нека пише.
Благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
georgi
georgi
05.03.2012 21:04
Веднъж като се прибирах от училище видях в небето едно голямо прозрачно нещо, което летеше в кръг.

Това ми се е случвало няколко пъти като се прибирам. А и аз съм втора смяна и се прибирам на тъмно.

Това е моята история почти същата е като твоята.
1
0
georgi
georgi
05.03.2012 21:03
моята е почти същата
0
0
дани
дани
03.10.2011 21:28
Здравейте Силвия! Вие имате явно чиста душа, тъй като небесните пратеници не се явяват всекиму. Казвате, че добра приятелка ви е предала, знам какво е. Но не се огорчавайте, на всекиго се дава ангел хранител при светото кръщение и той е неговият застъпник пред Бога и зашитник пред човеците. Това, което сте видели, не е случайно,значи, че не сте забравена и оставена на тъгата си от предателството. Но ангелите не са човеци, сред тях няма предатели. Имало е и се е казвал Деница, но възстанал против Бога и бил хвърлен в адовата бездна, но не останал там, а тръгнал да изкушава хората -наричат го Сатана. Та не се бавете, а се помолете даже и за тази лицемерна приятелка-знам ,че е трудно, но може да опитате. Много хубаво видение ви е споходило и не случайно-след болката идва радост! А може да намерите по-добра приятелка или приятел, мислили сте за това ? Пожелавам ви го от сърце!
1
1