Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Страхувам се! Имам чувството, че някой ме наблюдава

Страхувам се! Имам чувството, че някой ме наблюдава

Страхувам се! Имам чувството, че някой ме наблюдава
Може би това е нещо незначително и налудничаво, но е факт. Страхувам се. Когато остана сама и не само, чувствам, че има някой около мен, който ме наблюдава, вижда мен и нещата, които правя. Чувствам се толкова открита и незащитена, а на всичкото отгоре не желая да изляза от вкъщи, почти не говоря с приятели, а семейството ми се чуди какво се случва с мен.

Когато изляза имам чувството, че хората ме гледат - неодобряват това, което всъщност съм. Ако погледна към някой познат го виждам да клати глава в неодобрение - разочарование. Не се чувствам на място и това, че не мога да се държа себе си в собственият ми дом, довежда до мисълта, че нещо не е наред и това ме плаши допълнително.

Преди дни видях един много странен разговор, който оператор на 911 е записал. Ставаше въпрос за човек, който я наблюдава- говори как той живее в стените на къщата. Той я плашеше до смърт, той знаеше името й, а тя дори не знаеше защо го прави.

Страх ме е да се преоблека в собствената си стая, а когато изляза имам смелостта да мисля, че съм нещо повече, нямам идея защо. Ходя гордо и наперено - нахално. Побиват ме тръпки, защото знам, че никой не одобрява това, което съм, а нямам сили да се променя. Успехът ми падна, не мога да се справям сама. Просто, моля ви, предложете помощ.

Стигнах до мисли за самоубийство, но нямах смелостта. Не смея да си посегна и не мисля, че някога ще имам. Сорри, но съм нова и съм ужасно уплашена. Чувствам се уморена и изтощена. Вече месеци наред съм в това положение. Самочувствие нямам, а когато съм на училище съм притеснена, че мога да се изложа, да ме изолират и убиждат.

Винаги съм била чувствителна, а това не ми помага. Просто, ако е възможно пишете ми на лично, но ако не, то тогава в инстаграм gergana_gruncharova17. Съжалявам за отнетото време.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати