Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах и после се случи

Сънувах и после се случи

Сънувах и после се случи
Здравейте! На 9 съм и съм от Пловдив.

Сънувах един сън, че 3 момчета се карат за мен. Имената им са Евтимий - от Гърция, Станислав - от България и Мат - от САЩ. Подаряваха ми букети, бонбони и други романтични неща. Сънят беше на 12.02.2011.

На следващия ден Евтимий ми призна, че много ме обича и, че е голям късметлия, защото в училище сме седнали заедно. Каза ми също и че е готов на всичко за мен и за да ми помогне. Хвана ми също и ръката когато ми признаваше.

В голямото междучасие Станислав ме спря когато тичах, каза ми, че ме обича и че не може да понесе, че седя до Евтимий. Прегърна ме и ме целуна по бузата.

Когато си тръгвахме, аз тичах от училище. Беше ме страх, защото двама от тях, които се караха за мен в съня ми признаха, че ме обичат.

Помислих за Мат.Казах си:"Добре, че Мат не е от тези, които ме харесваха. Слава Богу." И тогава стана най-страшното - в този момент Мат ме хвана за ръка. Хвана и другата ми ръка.

После го видях в ужас и тогава ми каза:"Миличка, нека бъдем заедно. Нека се оженим точно тук, точно сега! Обичам те страшно много!" Без отговор, аз го пуснах и си тръгнах.

Сетих се за съня. Уплаших се страшно много.

Казах на приятелки.Те познават Евтимий, Станислав и Мат много добре.

Таня каза, че на следващия ден Евтимий може да ми даде да препиша. Прозвуча ми супер смешно, но се сетих, че Евтимий е готов на всичко за да ми помогне. Въпреки, че прозвуча глупаво, версията може да бъде реална.

Вяра ми каза, че щом Станислав ме целунал по бузата, означава, че може да ме целуне и по усните. Може да пребие и Евтимий, защото седя до него и че не понася тази гледка. Вярно може да е-доста ме е страх.

Алис познава Мат добре и ми каза, че щом ми е предложил брак, ще дойде с пръстен в кутийка и в черно и бяло-като младоженец. Версията може да се случи.

На следващия ден не бяха на училише. Бяха болни.

След училище получих хиляди СМС-си от тях и телефони обаждания, които прозвучаха така: "Много ми липсваш!Иска ми се да те видя усмихната! Това ще ме излекува."Честитяха ми и св.Валентин с много романтични пожелания.

На другия ден и тримата дойдоха, но със синини, рани, други шокиращи работи. Не издържах. Преместих се до друг. На следващия ден не бях на училище.

На другия ден ми подариха букети. Наложи се да ни разместят. Седнах до Мат. Опитвах се да го отблъсквам, но без резултат. Хващаше ми ръката - всеки ден ще ме е страх.

Какво да правя ? Помогнете ми! Разбирам да ме харесват, но ми предложиха брак, хващат ме за ръката и да ме целуват. :cry: :cry: :cry: :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Monika Ivanova
Monika Ivanova
22.02.2011 17:55
Наистина мисля, че не си на девет. Вярно, че децата преувеличават, но чак пък брак. Ако сте приятели с тези момчета мисля, че трябва да им кажеш, че не ги харесваш, но по най-деликатния начин. Обаче, ако сте само съученици мисля, че трябва да вземеш и най-лошите мерки като оплаквания към родителите им. А относно сбъдването на съня, то се е случвало на много хора включително и на мен. Вероятно това е чист късмет. Успех в любовната история.

0
0
mary
mary
19.02.2011 08:24
Едва ли си на 9 години, за да разказваш така добре и подробно такъв сън, при това с момчета от 3 държави. Но все пак съня ти казва, че 3 момчета те харесват, и ти подсказва кой от тях ще си избереш. Дали този, който седи само до теб, дали този, който иска да се усмихнеш, защото на него така му харесва или този, който те хваща за ръце и те моли да се омъжиш за него. Помисли си, защото сънищата в повечето случаи са истината от живота.
0
0
illinoys
illinoys
18.02.2011 17:28
На 9 години си. Та вие сте деца, я отивайте да играете.
0
0