Чувах гласове на момиче, после тя се появи

Чувах гласове на момиче, после тя се появи
Снимка: sanovnik.bg
Намерих си работа на по морето намерих си и апартамент бяхме аз и едни мои приятели. Аз бях в спалнята там спах те бяха в кухнята. Първите дни беши всичко нормално докато стаята ми незапочна да мирише на гадно. Постоянно чистех с всякви препарати и когато излязя и се прибера пак миришеше на гадно. Откакто се появи тази миризма започна ада за мен първоначално усещах хладни допири после когато си лягах да спа усетих че нещо ме сграбчва и на другия ден ме болеши гърба и спах на пусната крушка защото ме беши страх да я изгася.

След това чувах гласове на едно момиче как я изнасилват и бият дори мислех че ме наблюдават сънувах кошмари почти реални и как изнасилват едно момиче събуждах се потна с сърцебиене и само в тази стая ги чувах тези неща беши ужасно за мен защото ние бяхме на 3 етаж а на 4 нямаше никои и винаги вечерта ги чувах тези гласове на изнасилвания.

Чувствах постоянно напрежение усештане на нещо и момичето когато се появи в стаята ми беши с черна коса бяло лице без очи там бяха две черни дупки с черна тениска и черен панталон слаба. Толкова много се изплаших от това че на другия ден се махнах от там и до ден днешен не сам стъпвала там ! ! ! Беши ужасно

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
margo.mk
margo.mk
07.03.2017 23:02
Леле! Аз щях да си тръгна още с първата такава нощ..
0
0
Пламена Младенова
Трябвало е дори по-рано да си тръгнеш. Това е ужасно!
4
0
maria
maria
19.10.2016 12:19
Много досте си постъпила,че си се махнала от там!
Лошата миризма е знак,за демонично присъствие..
Може наистина някое момиче да е било изнасилено и убито!
А когато се случат много лощи неща на едно място демони се закрепват там и плашат,добре ,че си се махнала такива места нямат оправия.
8
0