Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Чудовището от съня ми - видях го

Чудовището от съня ми - видях го

Чудовището от съня ми - видях го
Сънувах че:
Аз и моите приятелки седим по средата на коридора и решаваме да играем на криеница, но във гората. И тъй като тя се намира в края на градът където се намира и нашето училище пътят не беше дълъг. Точно когато решихме да кой да жоми аз тръгнах да се крия. Другите се криеха на групи но аз реших да се крия сама. Изведнъж се сетих че може да се скрия покрай изоставената работилница. Когато намерих удачно място видях как едно момче от други мои сънища е там и се пързаля по един хълм, но не се пързаляше със шейна или найлон а с трупове.

Аз се опитах да му избягам за това навлизах по навътре и по навътре в гората. Когато си помислих че съм се отдалечила погледнах измежду дърветата и чух един злоковен смях. И се обърнах. Паднах на земята. Не можах да се изправя до мен имаше един клошар и за да го уплаша се изкрещях в лицето му. В този миг съжалих, че го направих то промени лицето си нямаше вежди нито нос. Това ме стресна и се събудих. Усетих как нещо ме докосва. Не се обърнах защото ме беше страх. На следващия ден го видях в коридора в училище то ми прошепна аз ще се върна за теб. Мигнах само за секунда и когато си отворих учите него го нямаше . . . . . КАКВО ДА НАПРАВЯ? ? ? ? :x:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Стефи
Стефи
01.12.2014 04:31
Това са зли духове които тормозят ,,невярващи в Бог хора или колебаещи се,,....Който казва че зли те духове са измислица се лъже жестоко,...както съществува Бог(който е дух,добър с неговите ангели)така съществува и сатана,зъл дух с неговите духове,...темата е дълга и не става с две думи но Библията обяснява всичко,стига някой да иска да знае истината...а истината е само там.
1
0
Александра
Александра
28.11.2014 22:36
Адашке :* виж ако си мислила за това може да ти се е престорило.. Може да е призрак ?!
0
0
Ванеса
Ванеса
08.12.2014 18:42
Не мисля че ми се е престорило...адашке ;Д
0
0
ралица
ралица
26.11.2014 22:03
Може да ти се е причуло .Четох ,че сънищата на децата могат да се разталкуват лесно.(ако си дете ) Може сънищата да са свързани с това където си гледала или си си мислила преси да заспиш
1
0
Ванеса
Ванеса
27.11.2014 17:33
Няма как да ми се е причуло...аз го видях. Е да може да съм още дете, но малко пораснала(по този разказ много,много не си личи). Пък и няма много голям смисъл денят ми мина добре и не съм гледала страшен филм, да гледах филм, но беше комедия
0
0
Барни
Барни
25.11.2014 17:44
Промени си психологическата нагласа.Тук се крие отговорът.
И моля,ако ще ме питаш нещо просто ми пиши съобщение.
1
0
Ванеса
Ванеса
26.11.2014 18:42
Е може би всичко си има обяснение... дете със разделени родители и разразкъсвано между тях си е голямо обяснение
0
0