Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»На края се влюбих в него

На края се влюбих в него

На края се влюбих в него
Здравейте. Искам да споделя с вас една история и да ми отговорите на въпроса.

Миналата година харесвах едно момче, после ме дразнеше, а накрая се влюбих в него. :love:

Всичо това стана през втория срок на миналата учебна година. Започнах да го харесвам, всеки четвъртък когато имахме физическо и неговия клас имаха.

Един четвъртък той дойде при мен и ми каза да му дам пет и му дадох. После няколко последователни четвъртъци идваше и ми взимаше топката и това много ме дразнеше, но не показвах, че се дразня.

На 14. 06 една приятелка ме чакаше пред салона и пишеше СМС, взех топка от госпожата и отидх при тази приятелка и ме помоли да я изчакам да си допише СМС-а

Докато я чаках това момче дойде, каза ми да се обърна и да видя какво има зад мен. Обърнах се, но нямаше нищо. После той ми каза: няма нищо, виж колко лесно те лъжат.

Аз го изгледах въпросително и той ми взе топката от ръцете и ми каза: виж колко лесно ти откраднах топката, аз му казах да ми я върне. Той измърмори нещо и ми я подаде.

По едно време докато играх волейбол с онази приятелка той дойде и каза и аз ще играя с вас и застана до приятелката ми и започна да играе волейбой с мен и игнорира мойта френд.

После тя ме извика по име. Той като ми разбра името, каза - хмм ... и името ми и после се махна. Преди това всеки петък имахме география в съседни кабинети и няколко пъти като бях с няколко фр на парното пред кабинета, той беше с негови фр на съседното парно и постоянно гледаше към нас, и не само тогава.

А да преди няколко дена останах след училище с една друга фр да ми обясни едни задачи и бяхме застанали на парапета, а той е срещу баскетболния кош.

Това момче играеше баскетбол и няколко пъти си позволих да се разсея от математиката и да го видя и забелязах, че гледаше към нас.

Та ВЪПРОСЪТ МИ Е : той харесва ли ме ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Taina
Taina
01.10.2012 14:26
първо с него не сме се запознали просто той научи името ми от една фр :D
а да и той харесва баскетбола кат мен ....
лошото е че сме в различни смяни : (
0
0
Дарина
Дарина
29.09.2012 11:20
Според мен трябва да разбереш какво харесва и да говориш повече време с него а и ако забележи че ако му обръщаш повече време от колкото на приятелките си може би ще ти признае чъвствата си но ако не знае дали ти го харесваш кажи му и дори да ти се изсмее в лицето не спирай да го наблюдаваш...лично аз направих така с едно момче което много харесвах и от тогава сме гаджета а пък ми каза че никога няма да се случи да сме гаджета
0
0
Моника
Моника
28.09.2012 18:32
може би наистина трябва да го заговориш ;) да разбереш защо се навърта около теб - дали те харесва... успех :р
0
0
Taina
Taina
27.09.2012 17:56
М по точно той е от отворените ... смис от известните хора в дск .... има мно приятели и много момичета го харесват ...просто искам да се запозная с него ... и да не станем гаджета нищо.... просто искам да сме приятели ....
0
0
V
V
27.09.2012 00:30
Здр,
напълно нормална е реакцията ти към момчето, с момчета/мъже, които не ни привличат сме склонни да общуване нормално, докато към обекта на нашата любов точно обратното т.е това, което си описала.
Не е казано, че като се запознаете ще станете гаджета, може пък като го опознаеш да не те кефи вече, ако започнеш да го възприемаш като останалите момчета, просто като съученик може би тогава няма да те е срам. Като гледам по това, което си описала и той не е от най-отворените, така че не си сама.
0
0
Taina
Taina
26.09.2012 15:44
Добре но проблемът е че ме е срам да о заговоря ...
ако беше някой друг-а до ся да съм то-я заговорила
дори днес се запознах с едно момиче без проблем .... но щом става дума за НЕГО ... просто немога да говоря кат е близо до мен смис имам чувство че сърцето ми ще изкочи....едвам дишам .... :D
0
0
Мариана Иванова
Мариана Иванова
25.09.2012 23:08
Според мен, мила, той определено изпитва интерес към теб. Мисля, че не случайно се върти на същата географска ширина, където си и ти... А дали те харесва, ще разбереш по погледа му. Начинът, по който гледа един човек, това, което ще видиш в очите му, казва повече от думите, дори той да се опитва да го прикрива... И да, мисля, че те харесва!!! Но ти бъди предпазлива и внимавай все пак! Успех, мила, и щастие ти желая!
Мъжете трудно изразяват любовта си, а някои от тях - никога, но ти помни Давид Овадия:
"Аз вярвам в мълчаливата любов,
без думи, без красиви обещания,
без упреци, без молещи уста...
Аз вярвам само в нямото страдание,
в сподавения порив на кръвта."
0
0