Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»На края се влюбих в него Част 2

На края се влюбих в него Част 2

На края се влюбих в него Част 2
Здравейте тук ще разкажа какво стана с момчето от първата история.

Когато времето беше хубаво, аз и една приятелка оставахме след даскало за да играем баскетбол и няколко пъти това момче дойде.

Първият път когато дойде, аз и тази фр тъкмо си тръгвахме и той ме помоли да му дам топката за да вкара кош и нали вкара кош и аз тръгвах към топката за да я взема и тъй като аз бях с чанта на едно рамо и тя тръгна да пада и това момче тръгна да я хваща.

На следващата седмица пак аз и тази фр цъкаме баскет и тогава втора смяна бяха в голямо междучасие и това момче вървеше с две момичета - кифли и като ни видя, дойде при нас и една от кифлите му каза: толкова ли бързо ти омръзнахме.

После добави, там ще ти бъде по - приятно и той и отговори да, и после цъкахме и пак трябваше да се прибирам защото на следващия ден имахме контролно.

На по следващата седмица той дойде по - рано на дск и игра с баскет ( вкарвахме кошове ) и ми каза, че много съм добра. После без да искам го ударих с топката.

По - късно дойдоха още две момчета, ама за малко и аз вкарах забележителен кош, и единият каза: е, сега вече нямам достойнство и т.н.

След това тези две момчета си тръгнаха и по - късно аз и тази фр решихме да си починем и отидихме на стълбите, а и трябваше да препиша нешо от уч по мат.

Момчето дойде при стълбите и почна да прави някакви номера с колелото му. После пак отидохме да цъкаме баскетбол и той почна да се фука, почна хем да кара колело, хем да вкарва кошове.

После си остави колелото и започна сериозно да вкарва кошове - фукаше се.

Та въпросът ми е харесва ли ме ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Ини
Ини
23.06.2013 19:47
Мисля че те харесва но моля те недей пиши с толкоз съкращения.Моля.
0
0
Taina
Taina
19.11.2012 21:33
ем попринцип съм доста общителна ноо с него е различно просто езикът ми се преплита ... а да в събита си купих пръстен който показва емоцийте ти иии днес кат видях тва момче пръстена изведнъж стана оранжев цвят а оранжевото озн любов .....
0
0
Dream
Dream
16.11.2012 14:18
Относно това, че си срамежлива докато си около него, спокойно ! Превъзмогва се. Аз лично съм много общителна личност, говоря с всеки и не ме интересува кой какво мисли за мен. Но около него се чувствам като играчка в ръцете на малко дете...
0
0
Dream
Dream
16.11.2012 14:14
Хубаво е ... и аз съм някаква подобна ситуация, само че при мен е по заплетено. Та... мисля, че си пада по теб. Ще кажа и защо - когато едно момче харесва едно момиче по мои наблюдения той се държи различно спрямо нея, прави ѝ комплименти и гледа да е колкото се може по близо до нея. Макар и да си мисли, че ние ( момичетата ) не обръщаме внимание. Така че ... говорете по често вземи му фейса, скайпа уговорете си среща излезте ... разберете повече за интересите ви един към друг. Просто разбери дали си допадате. ;)
0
0
snow_girl
snow_girl
16.11.2012 08:21
проблема е че когато съм покрай него съм срамежлива ... а пък вчера официално се запознах с него ... и кат се запознавахме той ми каза че се познаваме ... :д добре че една ориятелка отиде и се запозна с него а после и мен ме извика да се запозная с него ...
0
0
super_girl
super_girl
13.11.2012 18:18
съгласна съм с Ив а и да ти кажа и на мен ми се случват подобни неща!
0
0
Ив
Ив
13.11.2012 01:33
Сладка училишна история и а съм минала по този път, разбирам защо ти е трудно да го викнеш след училище или да го поканиш. Но ако го харесваш, както виждам и той ти се кефи просто го покани събота или неделя да тренирате заедно, може състезание бъзикай го. Така ще прекараш повече време с него и кой знае може да зачестите излизанията и да достигнат отношенията ви в нормална връзка :)
0
0