Sanovnik.bg»Ако само...

Ако само...

Ако само...
Моята история не е важна, но за мен е! Много често се питам какво ли би могло да се случи, ако бях направила нещо различно, дали последствията биха били различни.

Винаги се чудя дали има място за мен в общността, не знам. Нямам много приятели и може би за това и съм винаги самотна и седя отстрани, наблюдавам хората, интересно е, но сякаш съм сама, наистина сама.

Мъча се да бъда отличничка, за да съм сигурна, че за в бъдеще всичко ще е наред, това е, че не живея за мига, то не, че има много мигове!

Хубавото е, че както казах в коментарите си: за всяка тенджера си има похлупак и все някога ще намеря човек, който ме разбира :y:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
йоана
йоана
12.09.2012 22:11
еми то и аз съм така....нямам много приятели..и пред блока ми се събират мн деца но като не ги харесвам защо да излизам с тях..имам една приятелка , с която се разбираме , но все като и кажа да излезем тя вика ОК но кат ида да я викна и майка и вика НЯМА ДА ИЗЛИЗА и ми е писнало вече..незнам...класа ми е ужасен ,не е единен както другите класове..е така е...
0
0
edno momi4e...
edno momi4e...
12.09.2012 20:17
при мен е същото, абсолютно същото, за момчетата и децата пред блока, ти и аз сме ....еднакви !! Страхотно!
0
0
Моника
Моника
12.09.2012 19:35
Аз също винаги съм встрани, нямам много приятели: пред моят блок всеки ден се събират около десет деца и до вечерта играят, а аз ги гледам от вкъщи (но всъщност се мислят за мн важни и са малко некултурни..). В миналия ми клас ме пренебрегваха няколко човека, мисля затова че имах по-добри оценки, наричаха ме зубар, но просто ми идва отвътре ад знам нещата и се чувствам гадно ако не си свърша работата (домашните) РАЗБИРАМ ТЕ!! в новия ми клас има момче което харесах още откакто го видях.:Д но почти не говоря с него (и аз не знам защо!!) всъщност има и друго момче което не мисля че харесвам толкова но (не искам да казвам нещо повече) мисля че той ме харесва..и исках да кажа че те РАЗБИРАМ. бих искала да иамм нещо като приятелка близначка с която да се разбираме все едно сме дена душа..
0
0