Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Отново дявол и бог ме предизвикват да избера

Отново дявол и бог ме предизвикват да избера

Отново дявол и бог ме предизвикват да избера
Здравейте! Сигурно сте чели историята ми "Изборът между Рая и Ада", но сега става дума за нещо, което е подобно на това. Преди няколко дни сънувах, че Бог и Дяволът обявяват война кой ще ръководи Земята, и кой ще загине. Хората трябваше да избират. Много избраха Бог, само 2-ма избраха Дявола. И аз избрах Бог. Но най-странното беше, че когато избираш идва дракона на единия. На бог беше бял, а на дявола - червен.

Както и да е. . . . . . . Дяволът дойде при мен и ме хипнотизира и отидох при него. Дойде червения дракон и ме заведе при Дяволът. Опитах се да се съпротивлявам, но напразно. Обаче Бог ме съвзе и аз казах на Дявола "Съжалявам, но никога не бих се подчинила на злото! ". Белият дракон дойде, прибра ме при Бог и накрая Бог победи във войната и всичко на Земята беше мирно и спокойно.

Искам да допълня, че и при двамата усещах различни енергии-при Бог беше толкова приятно, спокойно и безопасно, а при Дявола бе ужасноо! ! ! Какво значи този сън според вас? Моля пишете ми в коментари!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Ели Граменова
Имала съм подобен сън писала съм тук за него според мен просто си направила своя избор да бъдеш на страната на Бог . Ако искаш ми пиши може да обменим информация опит и тн .. :)
1
0
M. G.
M. G.
17.01.2015 23:01
Благодаря за съдействието.Ще ти пиша :)
0
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
08.12.2014 19:38
Това е показателно,че не си се окончателно определила и се луташ в познанията.Ако някой не приеме,че Исус Христос е дошъл Бог в плът на земята не е с Бога.Кръсти се и изповядай ,че Исус Христос е Бог .
0
6
GeorgiRGeorgiev
GeorgiRGeorgiev
10.12.2014 02:26
Мими, никой не те обича толкова колкото БОГ те обича. Нашият Любящ СЪЗДАТЕЛ. НЕГОВАТА Любов не може да се опише с човешки думи колко е голяма, не може да се опише колко много те обича.
0
6
GeorgiRGeorgiev
GeorgiRGeorgiev
10.12.2014 02:16
Мими, ИИСУС ХРИСТОС е ГОСПОД още преди да се роди на Земята в плът подобна на човешката. ТОЙ дойде на Земята и даде СВОЯТ ЖИВОТ за всички ни, ТОЙ плати цената за всичките ни грехове. БОГ ОТЕЦ ГО изпрати да извърши волята МУ и ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС извърши волята на ОТЦА. ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС понесе всичките ни грехове на СЕБЕ СИ, ТОЙ умря на кръста и БОГ ОТЕЦ ГО възкреси на третият ден. Виж, ще ти цитирам от Библията, виж какво пише, приятелко:

Йоан 3
16 Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот:
17 Понеже Бог не е пратил Сина на света да съди света, но за да бъде светът спасен чрез Него.
18 Който вярва в Него не е осъден; който не вярва е вече осъден, защото не е повярвал в името на Единородния Божий Син.
19 И ето що е осъждението: светлината дойде на света, и човеците обикнаха тъмнината повече от светлината, защото делата им бяха зли.
20 Понеже всеки, който върши зло, мрази светлината, и не отива към светлината, да не би да се открият делата му;
21 но който постъпва според истината отива към светлината, за да се явят делата му, понеже са извършени по Бога.

БОГ да благослови теб и семейството ти. Амин.
0
6
M. G.
M. G.
09.12.2014 23:15
ти май не знаеш много историята!!!Иисус Христос е СПАСИТЕЛЯТ и за това той става БОГ!!!!!!!
0
0
M. G.
M. G.
08.12.2014 11:42
вие не четете ли?накрая отивам при бог забогаа!!!!
0
0
GeorgiRGeorgiev
GeorgiRGeorgiev
08.12.2014 16:26
Мими,

много се радвам, че си избрала да последваш БОГ.

Въпросът сега е дали ще последваш БОГ сега, дали ще се покаеш за греховете си и ще приемеш любовта, милостта, спасението на ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС. ТОЙ плати цената за всичките ни грехове. Подиграваха МУ се, биха ГО твърде тежко, разпънаха ГО на кръста. ТОЙ плати цената, която ние трябваше да платим. ТОЙ е плати вместо нас. ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС понесе греховете на всички ни на СЕБЕ СИ. ТОЙ умря на кръста и на третият ден възкръсна. Който се покае и повярва в НЕГО и ГО приемем за наш СПАСИТЕЛ, който повярва в това, че е възкръснал от мъртвите, че е платил цената за всичките ни грехове и изповяда с устата си, че ИИСУС ХРИСТОС е ГОСПОД, БОГ ще прости греховете на този човек и той ще се спаси и има вечен живот в БОГ, ако устой докрай, ако бъде верен на БОГ докрай.

Приятелко въпроса е сега, дали ще последваш БОГ, дали ще започнеш да четеш НЕГОВОТО СЛОВО Библията и дали ще приемеш спасението на СИНЪТ БОЖИЙ ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС, дали ще приемеш НЕГОВАТА неописуемо голяма любов към нас. Никой не ни обича повече от БОГ.

БОГ да благослови теб и семейството ти. БОГ да осияе с Лицето СИ над вас и да ви закриля. Амин.
0
6
аз
аз
08.12.2014 14:33
Иска ти се
0
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
07.12.2014 23:26
Задаваш въпрос,но знаеш отговора.Това,което си написала, ако е сън, то е много ясно послание. Казано е" Никой не може да прибави лакът на ръста си" т.е. никой,който не е призван и покаян,каквото и да прави в отвъдното ще бъде привлечен от противника.
0
0
Liq
Liq
07.12.2014 17:44
Аз мисля, че прекалено много мислиш по тази тема, тя ти е приоритет и за това сънуваш такива неща. Както когато си влюбена в някого и го сънуваш, или ако те е старх от нещо и то ти е в главата непрекъснато, пак така го сънуваш. Не казвам, че няма Бог, но аз лично не вярвам в институциите и в различните теории за Ада и Рая, тъй като не е сигрно, че ако светица ще отидеш в Рая. Убедих се като прочетох "Ад" на Данте, имаше момент, където се споменаваше, че много герои са в Ада. Тогава си зададох въпроса: "Какво точно трябва да сториш, че да отидеш в Рая?". Никой не е безгрешен, понякога правим грешни неща, забравяме посланията от Бибията и вземаме решения в името на нещо. Сигурна съм, че наистина има някой или нещо свръхестествено. Надявам се само, когато си отидем да почиваме в мир и всичко да е наред.
1
0
GeorgiRGeorgiev
GeorgiRGeorgiev
07.12.2014 22:21
По-долу сте ме попитали въпрос. Ще Ви отговоря тук - на този ваш пост, защото не намирам опцията "Отговор" за да Ви напиша отговора на поста Ви, който сте написали по-долу. Имам предвид този въпроса=, който зададохте:

"Това означава ли, че тези, които има вероятност да отидат в Ада са предупредени от Бог чрез съня, за да се покаят, а тези които не са направили нищо не им се явяват подобни неща?"

В детайли относно това кой сън защо и на кого точно се дава - не знам, не мога да ви отговоря. БОГ знае. Поради милостта на БОГ повярвах в НЕГО преди около 9-10 месеца. Почти въобще не познавам Библията, защото съм я чел едва веднъж и половина горе-долу. А това е Книга, която, вярвам, че човек не може да разбере цялата и цял живот да я чете. Тя е безкрайна по величие, мъдрост, великолепие, тя е пречудното велико БОЖИЕ СЛОВО. Затова не желая да пиша предположения, като едва ли не ги изкарвам - истина, без да съм сигурен, че са истина.

Йоан 14:6
Исус му казва: Аз съм пътят, и истината, и животът; никой не дохожда при Отца, освен чрез Мене.

В самият въпрос, който те задали, е написано нещо, което не е истина. Той завършва така:

" ... а тези, които не са направили нищо не им се явяват подобни неща?"

Ще Ви цитирам няколко стиха от БОЖИЕТО СЛОВО Библията:

Римляни 3
23 Понеже всички съгрешиха и не заслужават да се прославят от Бога,

От двадесети четвърти стих продължава натам:

24 а с Неговата благост се оправдават даром чрез изкуплението, което е в Христа Исуса,
25 Когото Бог постави за умилостивение чрез кръвта Му посредством вяра. Това стори за да покаже правдата Си в прощаване на греховете извършени по-напред, когато Бог дълготърпеше, -
26 за да покаже, казвам правдата Си в настоящето време, та да се познае, че Той е праведен и че оправдава този, който вярва в Исуса.

Всички сме грешни, няма ни един праведен сред нас !!! Единствено ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС СИНЪТ БОЖИЙ живя на Земята в плът подобна на човешката без да извърши грях. Ние заслужаваме вечно осъждение, нашите грехове са неизброими. Няма нито един който да заслужава да се прослави в БОГ, твърде сме грешни. Спасяваме се ако се покаем и приемем спасението на ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС. ТОЙ плати цената за всичките ни грехове, ТОЙ ги понесе на СЕБЕ СИ. ТОЙ понесе греха на света. Единствено поради НЕГОВАТА жертва, единствено чрез кръвта, която ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС се спасяваме, ако се покаем и повярваме в НЕГО и сме МУ верни докрай. Ако ГО отхвърлим и продължаваме да живеем в греха ще бъдем осъдени вечно, БОЖИЯТ гняв остава върху нас. БОГ е справедлив. ТОЙ ще въздаде на всеки според делата МУ. А ние всички заслужаваме да бъдем осъдени, но ако се покаем и повярваме в ГОСПОД ИИУСУС ХРИСТОС и сме верни на БОГ докрай, БОГ ни прощава греховете, дава и вечен живот и ще бъдем вечно в НЕГОВОТО присъствие. И нито смърт, нито сили, нито глад или каквито и да било трудности или причини, могат да ни отделят от НЕГО, от ръката МУ, ако сме МУ верни !

На кои хора БОГ дава сънища и кои сънища БОГ дава на хора за да се покаят, това не мога да ви отговоря. Неведоми са пътищата ГОСПОДНИ. Вярвам, че БОГ дава шанс на всички ни да се спасим. Дали чрез сън, чрез човек, чрез други условия, чрез Библията, чрез събитие/събития или каквото и да било, вярвам, че БОГ ни дава шанс. Аз сега си пиша с вас. Ако вие четете това, което пиша. Ако това, което пиша е по Словото по Библията, то вярвам, че това е призив от БОГ да се покаете и да приемете спасението на СИНЪТ БОЖИЙ ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС, който даде СЕБЕ СИ за всички. Да не помислите, че се мисля за пророк или нещо подобно или за праведен? Не, наистина, далече съм от тази мисъл! Но вярвам, че ако пиша по Словото, по Библията, ако това е угодно на БОГ и вие четете това, което пиша, вярвам, че е призив от БОГ към вас.
Пиша в какво вярвам и какво мисля, дали ще ми вярвате и дали съм прав, БОГ знае, аз не искам да приписвам нищо на себе си, което не съм сигурен, че е така, а и аз нищо нямам което да препиша на себе си, защото всичко е чрез БОГ, от БОГ и за БОГ. Слава на БОГ !
0
0
GeorgiRGeorgiev
GeorgiRGeorgiev
07.12.2014 14:26
Не знам какво значи сънят. Но едно нещо знам със сигурност, както аз, както и ти, така и всички ние можем да бъдем спасени единствено ако се покаем и приемем спасението на ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС. Но ако ГО отхвърлим ще бъдем вечно осъдени. Ние сме твърде грешни и заслужаваме вечно осъждение, греховете са ни неизброими и пре-зли.

Йоан 3:16
Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот:

БОГ даде Своят ЕДИНОРОДЕН СИН. Вместо да ни унищожи и да ни махне, защото злината ни не може да се опише колко е голяма, каква голяма мерзост сме ние и колко нечисти сме. Но вместо БОГ да ни премахне, ТОЙ даде СВОЯТ ЕДИНОРОДЕН СИН, ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС. ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС плати цената за всичките ни грехове. Който се покае и повярва в НЕГО, БОГ ще му прости греховете, този човек има вечен живот в БОГ ако устой докрай, вечният живот е единствено в нашият ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС. Няма друго име под небето дадено на човеците, чрез което трябва да се спасим.

Моли се на БОГ всякога. Чети Библията всякога. ГОСПОД БОГ е дал пророчества за това, което има да стане за в бъдеще. Наближава денят ГОСПОД, ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС ще дойде в ден в който никой не знае, единствено БОГ знае кога ще е това. Ако ние не сме готови и ни завари неподготвени ще бъдем осъдени вечно и ще бъдем оставени. Нужно е да бдим, да четем Словото МУ Библията, да МУ се молим и да изпълняваме заповедите МУ. Но ако не сме се преди това на първо място да се покаем и да приемем спасението на ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС. ТОЙ е БОЖИЯТ СИН. ТОЙ плати цената за всичките и грехове. Даде СЕБЕ СИ за всички ни. Ако се покаем и повярваме в НЕГО ГОСПОД БОГ ще ни прости греховете и ако устоим докрай и сме верни на БОГ докрай, БОГ ни дава вечен живот в СЕБЕ СИ и никой не може да ни грабне от ръката МУ, нито смърт, нито сили, нито хора, нито оръжия, нищо. Ако уповаваме на БОГ, ТОЙ е наша канара, наше избавление, наш СПАСИТЕЛ !!!!! Слава на БОГ !

БОГ да ви благослови. Амин.
2
5
Liq
Liq
07.12.2014 17:48
Защо тогава има хора, които сънуват такива неща или им се случват свръхестествени явления, а на друга част това не се получава и хората си живеят нормално? Това означава ли, че тези, които има вероятност да отидат в Ада са предупредени от Бог чрез съня, за да се покаят, а тези които не са направили нищо не им се явяват подобни неща? Ще ми е интересно да получа отговор.
0
0