Отново дявол и бог ме предизвикват да избера

Отново дявол и бог ме предизвикват да избера
Снимка: sanovnik.bg
Здравейте! Сигурно сте чели историята ми "Изборът между Рая и Ада", но сега става дума за нещо, което е подобно на това. Преди няколко дни сънувах, че Бог и Дяволът обявяват война кой ще ръководи Земята, и кой ще загине. Хората трябваше да избират. Много избраха Бог, само 2-ма избраха Дявола. И аз избрах Бог. Но най-странното беше, че когато избираш идва дракона на единия. На бог беше бял, а на дявола - червен.

Както и да е. . . . . . . Дяволът дойде при мен и ме хипнотизира и отидох при него. Дойде червения дракон и ме заведе при Дяволът. Опитах се да се съпротивлявам, но напразно. Обаче Бог ме съвзе и аз казах на Дявола "Съжалявам, но никога не бих се подчинила на злото! ". Белият дракон дойде, прибра ме при Бог и накрая Бог победи във войната и всичко на Земята беше мирно и спокойно.

Искам да допълня, че и при двамата усещах различни енергии-при Бог беше толкова приятно, спокойно и безопасно, а при Дявола бе ужасноо! ! ! Какво значи този сън според вас? Моля пишете ми в коментари!

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Ели Граменова
Имала съм подобен сън писала съм тук за него според мен просто си направила своя избор да бъдеш на страната на Бог . Ако искаш ми пиши може да обменим информация опит и тн .. :)
1
0
M. G.
M. G.
17.01.2015 23:01
Благодаря за съдействието.Ще ти пиша :)
0
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
08.12.2014 19:38
Това е показателно,че не си се окончателно определила и се луташ в познанията.Ако някой не приеме,че Исус Христос е дошъл Бог в плът на земята не е с Бога.Кръсти се и изповядай ,че Исус Христос е Бог .
0
6
GeorgiRGeorgiev
GeorgiRGeorgiev
10.12.2014 02:26
Мими, никой не те обича толкова колкото БОГ те обича. Нашият Любящ СЪЗДАТЕЛ. НЕГОВАТА Любов не може да се опише с човешки думи колко е голяма, не може да се опише колко много те обича.
0
6
GeorgiRGeorgiev
GeorgiRGeorgiev
10.12.2014 02:16
Мими, ИИСУС ХРИСТОС е ГОСПОД още преди да се роди на Земята в плът подобна на човешката. ТОЙ дойде на Земята и даде СВОЯТ ЖИВОТ за всички ни, ТОЙ плати цената за всичките ни грехове. БОГ ОТЕЦ ГО изпрати да извърши волята МУ и ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС извърши волята на ОТЦА. ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС понесе всичките ни грехове на СЕБЕ СИ, ТОЙ умря на кръста и БОГ ОТЕЦ ГО възкреси на третият ден. Виж, ще ти цитирам от Библията, виж какво пише, приятелко:

Йоан 3
16 Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот:
17 Понеже Бог не е пратил Сина на света да съди света, но за да бъде светът спасен чрез Него.
18 Който вярва в Него не е осъден; който не вярва е вече осъден, защото не е повярвал в името на Единородния Божий Син.
19 И ето що е осъждението: светлината дойде на света, и човеците обикнаха тъмнината повече от светлината, защото делата им бяха зли.
20 Понеже всеки, който върши зло, мрази светлината, и не отива към светлината, да не би да се открият делата му;
21 но който постъпва според истината отива към светлината, за да се явят делата му, понеже са извършени по Бога.

БОГ да благослови теб и семейството ти. Амин.
0
6
M. G.
M. G.
09.12.2014 23:15
ти май не знаеш много историята!!!Иисус Христос е СПАСИТЕЛЯТ и за това той става БОГ!!!!!!!
0
0
M. G.
M. G.
08.12.2014 11:42
вие не четете ли?накрая отивам при бог забогаа!!!!
0
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
07.12.2014 23:26
Задаваш въпрос,но знаеш отговора.Това,което си написала, ако е сън, то е много ясно послание. Казано е" Никой не може да прибави лакът на ръста си" т.е. никой,който не е призван и покаян,каквото и да прави в отвъдното ще бъде привлечен от противника.
0
0
Liq
Liq
07.12.2014 17:44
Аз мисля, че прекалено много мислиш по тази тема, тя ти е приоритет и за това сънуваш такива неща. Както когато си влюбена в някого и го сънуваш, или ако те е старх от нещо и то ти е в главата непрекъснато, пак така го сънуваш. Не казвам, че няма Бог, но аз лично не вярвам в институциите и в различните теории за Ада и Рая, тъй като не е сигрно, че ако светица ще отидеш в Рая. Убедих се като прочетох "Ад" на Данте, имаше момент, където се споменаваше, че много герои са в Ада. Тогава си зададох въпроса: "Какво точно трябва да сториш, че да отидеш в Рая?". Никой не е безгрешен, понякога правим грешни неща, забравяме посланията от Бибията и вземаме решения в името на нещо. Сигурна съм, че наистина има някой или нещо свръхестествено. Надявам се само, когато си отидем да почиваме в мир и всичко да е наред.
1
0
GeorgiRGeorgiev
GeorgiRGeorgiev
07.12.2014 14:26
Не знам какво значи сънят. Но едно нещо знам със сигурност, както аз, както и ти, така и всички ние можем да бъдем спасени единствено ако се покаем и приемем спасението на ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС. Но ако ГО отхвърлим ще бъдем вечно осъдени. Ние сме твърде грешни и заслужаваме вечно осъждение, греховете са ни неизброими и пре-зли.

Йоан 3:16
Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот:

БОГ даде Своят ЕДИНОРОДЕН СИН. Вместо да ни унищожи и да ни махне, защото злината ни не може да се опише колко е голяма, каква голяма мерзост сме ние и колко нечисти сме. Но вместо БОГ да ни премахне, ТОЙ даде СВОЯТ ЕДИНОРОДЕН СИН, ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС. ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС плати цената за всичките ни грехове. Който се покае и повярва в НЕГО, БОГ ще му прости греховете, този човек има вечен живот в БОГ ако устой докрай, вечният живот е единствено в нашият ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС. Няма друго име под небето дадено на човеците, чрез което трябва да се спасим.

Моли се на БОГ всякога. Чети Библията всякога. ГОСПОД БОГ е дал пророчества за това, което има да стане за в бъдеще. Наближава денят ГОСПОД, ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС ще дойде в ден в който никой не знае, единствено БОГ знае кога ще е това. Ако ние не сме готови и ни завари неподготвени ще бъдем осъдени вечно и ще бъдем оставени. Нужно е да бдим, да четем Словото МУ Библията, да МУ се молим и да изпълняваме заповедите МУ. Но ако не сме се преди това на първо място да се покаем и да приемем спасението на ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС. ТОЙ е БОЖИЯТ СИН. ТОЙ плати цената за всичките и грехове. Даде СЕБЕ СИ за всички ни. Ако се покаем и повярваме в НЕГО ГОСПОД БОГ ще ни прости греховете и ако устоим докрай и сме верни на БОГ докрай, БОГ ни дава вечен живот в СЕБЕ СИ и никой не може да ни грабне от ръката МУ, нито смърт, нито сили, нито хора, нито оръжия, нищо. Ако уповаваме на БОГ, ТОЙ е наша канара, наше избавление, наш СПАСИТЕЛ !!!!! Слава на БОГ !

БОГ да ви благослови. Амин.
2
5