Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Избирах име на бебе в съня си

Избирах име на бебе в съня си

Избирах име на бебе в съня си
Здравейте, снощи сънувах сън, от който си спомням само три части. Първо сънувах, че съм седнала на един парапет заедно с братовчедка ми и нейна приятелка, която искаше да ме снима и тъкмо докато щракаше се появи една черна котка и скочи върху мен.

Аз за малко да падна от този парапет и после исках да видя снимката, но момичето ми каза, че не е станала добре и я е изтрила.

След това сънувах как аз и ако не се лъжа моя приятелка, но все пак не мога да си спомня добре тя ли беше или някой друг.

Седяхме срещу една стена и хвърляхме нещо като камъчета по нея и казвахме имена на момченца за да изберем име на някакво бебе и ако името не беше подходящо на уцеленото място се появяваше червена подута точка.

Спомням си,че накрая когато казах името Костадин не се появи нищо и решихме, че това трябва да е името. Искам да спомена, че в семейството ми няма бременни жени в момента, единственно съпругата на първият братовчед на баща ми, която трябва да роди много скоро.

След това сънувах, че аз братовчедка ми и вуйна ми се намираме в една кола и вуйна ми я караше протегнала ръце от задната седалка, където беше седнала до нас, но не натискаше никакви педали.

Абе шантава работа, ако някой може да разталкува това с котката и името на бебето бих била благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати