Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Най-добрата ми приятелка изчезна

Най-добрата ми приятелка изчезна

Най-добрата ми приятелка изчезна
В съня ми бях с моите приятели на селото ми. Вида му обаче беше много странен, различни части от него бяха свързани.

Всичко започна с това, че най-добрата ми приятелка трябваше веднага да се прибере до тях (при положение, че тя въобще нямаше къща в селото).

По някаква причина тя носеше две делви в ръцете си, а аз една. Тя се затича към моста, който по принцип разделя селото на 2 части.

Но сега мостът имаше ту вид на мост, който започваше с голямо нанагорнище, ту моста го нямаше, а на негово място имаше само един голям и много стръмен баир, на които не се виждаше края.

Най-добрата ми приятелка беше пред мен и бързаше, а аз само за миг се обърнах назад да видя дали останалите ни приятели ни следват и след като отново се обърнах напред, нея вече я нямаше.

Бях много стресната и започнах да се оглеждам наляво и надясно, за да видя къде е, но не я намерих никъде.

След секунди приятелите ни ме настигнаха и ме попитаха къде е Цвети (това най-добрата ми приятелка), а аз казах, че сигурно е решила да мине през реката като за по лесно.

И тръгнахме и ние да заобиколим моста, който в момента беше там, но нямаше начин.

Водата беше много и беше дълбоко, и други хора също се опитваха да минат но неуспешно. Аз бях много изплашена защото Цвети я нямаше никъде и ние се върнахме в началото на баира (които беше от пръст и не беше асфалтиран).

И по някакъв начин там беше само входа на блока, в който живееше Цвети. Аз се облегнах на него и реших да звънна на Цвети да я питам къде е, но тя не ми вдигна и аз се разплаках.

Приятелите ми ме попитаха защо плача и аз им казах, че се опасявам, че е паднала в реката докато се е опитвала да се изкачи по баира. И така се събудих.

Моля ви ако, някой знае как да тълкувам този сънь нека каже. Благодаря ви предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати