Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Случи се, когато бях на 3

Случи се, когато бях на 3

Случи се, когато бях на 3
Здравейте! Историята ми е следната.

Когато бях на три години станах свидетел на смъртта на дядо ми...от друга къща. Всичко се случи един обяд, когато си бях легнала да спя, при което се случи нещо изключително.

Пренесох се (буквално или не, все още се опитвам да си го обясня) в апартамента на баба ми и сякаш вървях редом с нея.

Стигнах балкона и видях дядо ми там - свлякъл се на земята, не дишаше. В следващият момент баба ми(следователно и аз с нея) се затичахме към телефона, набрахме номера на баща ми и после се озовах в коридора на дома ми, гледайки как паникьосаният ми баща се обува и излиза.

Майка ми смята, че съм си изградила сама някаква представа за смъртта на дядо ми, но съм убедена, че това не е фантазия.

Детайлно описах местоположението на тялото на дядо ми и всичко останало. Оказа се вярно. Все още се опитвам да разбера как е станало.

През годините също така изживях доста нереални неща, които се опитвах да си обясня с факта, че съм си въобразила, но в повечето случаи не ми се е получавало.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Никол
Никол
11.08.2012 20:12
в нашият живот нищо не е случайност със тази фраза искам да кажа че не винаги хората си въобразяват не всичко се обяснява научно понякога трябва да вярваш в това което виждаш или чуваш макар да е невероятно дори ако другите на които споделяш тревогите си не ти вярват ти трябва поне да вярваш на самата себе си но това не трябва да те плаши била си свидетел на нещо което понякога не можеш да обмислиш достатъчно но то е минало гледай напред
0
0
Маринов
Маринов
10.08.2012 14:38
Малките деца често са свързани с духове. Неща които правят. (Виж темата "Имах връзка с мъртвия си баща, а сега усещам духове")Тогава и аз бях на 3.
Предполагам, че дядо ти се е свързал по някакъв начин с теб когато е починал. Нещо като телепатия. Това до баба ти не си била ти а той. Просто си гледала през неговите очи когато всичко това се е случвало. =)
0
0