Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Постоянно имам чувството, че нещо в живота ми липсва

Постоянно имам чувството, че нещо в живота ми липсва

Постоянно имам чувството, че нещо в живота ми липсва
Здравейте! Някога имали ли сте чувството, че нещо в живота ви липсва? Сякаш някой е заличил спомените ви или просто знаете че ви очаква нещо голямо което ще ви промени?

От няколко месеца това чувство не ме оставя на мира и съм неспокойна, но не защото това, което усещам, че ще се случи е лошо, ами е нещо което ще промени живота ми. Моля ви споделете вашите мнения.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
12.09.2017 16:19
Спокойно - аз го усещам от години. В последно време сякаш някои от парченцата в живота се нареждат, но има още нещо, което липсва. Явно трябва търпение.
1
0
DoubleDream
DoubleDream
25.08.2017 20:22
Познато чувство... И аз имам същото усещане, че някои неща ми липсват и дори знам с точност кои са те, но това не помага особено за намирането им. А в частта за промяната - да се надяваме интуицията ти да ти дава сигнали за нещо положително. Подсъзнанието е могъщо средство за набавяне на информация, ако знаеш как да разчиташ сигналите му. Ако не знаеш, говориш, че този сънува глупости и интерпретации на спомените си, другият пък просто е нервен и си внушава, но пък ти единствен знаеш всичко в този живот и не си внушаваш, че знаеш нещо. :(
1
0
Александър ◢◤
Познато чувство. И на мен доста неща ми липсват понякога. Усещам, че нещо лошо ще се случи и най-често то СЕ СЛУЧВА.
5
0