Пазете се, вълк

Пазете се, вълк
Здравейте. Казвам се Десислава, но приятелите ми ми викат Скар. Не знам дали това е нещо като вампиризъма, но от известно време съм забелязала, че неохотно ръмжа, лая и дори хапя хората около мене.

Не съм споделяла това с никого освен с най-добрата ми приятелка, която е болна от вампиризъм. Тя мисли, че може би това е нов вид болест, но не се вижда често.

Не помня да съм виждала на живо вълк, освен през лятото на 2010 когато бяхме на село. Там аз отидох в гората сама за да бера ягоди. Не знаех как или по точно кога пред мен се появи глутница вълци.

Не бях уплашена, даже напротив - аз се приближих. Вълците бяха мършави, наблизо застрелях един заек, а после още един и така. Те ме приеха в глутницата. Нямам нито одрасквания от тях.

Нарочно не споменавам селото тъй като може някой да застреля вълците. Не казвам и името на приятелката ми тъй като не искам да я поставям и нея в опасност.

Моля, помогнете ми да разбера какво става и дали въобще е възможно - човек в глутница.

Искам да кажа че съкратих историята! И не носих пушка просто направих малък къпан и после с пръчка умъртвих зайците! Не е измислица и ако не знаете кво да пишете недеите да пишете. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 8
55
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (24)

Изпрати
Тити
Тити
07.02.2014 15:40
Знам как да се излекуваш.............. отиди на психиятър,явно страда от раздвоение на личността.
2
0
Сериозно много си зле
Сериозно много си зле
07.02.2014 14:19
ОМГ ОМГ ОМГ Не истина колко отчаяно си търсиш внимание.Личи си че лъжеш.И ако се опитваш да сплашиш хлапетата в интернет(което аз редовно правя :p)Ти предлагам няколко стъпки:
№1 Поправи си грешките
№2ОМГ НАПРАВИ ГО ДОСТОВЕРНО
№3Защо казваш че си застреляла зайци ,а после казваш че си ги умъртвила НЯМА СМИСЪЛ
№4СПРИ С ФИЛМИТЕ И СИ ПИЙ ХАПЧЕТАТА защото аз реших "да съкратя историята" и О да не сплашвам децата просто реших ей така да го напиша и да
Сериозно само се излагаш и следващия път вземи си направи потребителското име АНОНИМЕН защото "се поставяш в опасност" от сериозни гафове във форумите което е и станало.
3
0
иван
иван
10.09.2013 15:42
Щом вълците са били мършави със сигурност са били болни най-вероятно от бяс.Само бесните животни са мършави защото не се хранят и проявяват нелогично поведение.Например загубват инстинкта си за самосъхранение и могат да дойдат до теб.Внимавай да не те ухапе някой такъв вълк защото ще отнесеш много инжекции и то болезнени.А за тези които си видяла не се притеснявай бесните животни най много до месец умират от бяса.
1
0
Maria 28
Maria 28
19.01.2013 10:40
Здравей!Първо искам да те питам на колко години си че са те пуснали в гората сама,като знаят че там има вълци?
Второ-навлязла си в територията им,а и са били мършави...100 на 100 са щели да те нападнат,няма значение да ли си (или по-скоро се мислиш за)въркулак.Въркулаците са самотници...не се движат в глутници.Когато си водача в глутницата,това предимно става с кучета.Нма как ей така да оглавиш глутница от диви вълци ей така.Казвам ти го,защото имам опит с животните.
И съвет-спри да гледаш много филми и ако лъжеш го прави достоверно.
1
0
Селин
Селин
10.12.2012 21:40
В Созопол откриха вампирски скелети....
1
1
inranxan
inranxan
07.12.2012 17:18
тука пишат и хора които са и ли луди или които просто имат сериозна нужда от психиатър
2
0
Simona
Simona
07.12.2012 10:21
Наистина не си си пила хапчетата !!!
1
0
Емануела
Емануела
06.12.2012 13:50
С тия филми се смахнахте , Деца !
Вампири и върколаци НЯМА !!!!!
Наистина - замисли се за това , че може даси хванала бяс , ако не си дезинфекцирала крушумите , така де пръчката с която си убила зайците .
А на мумичето което му се пие кръв ще кажа - спри филмите за вампири и ако се налага - пий си хапчетата .
3
0