Гони ме вълк

Гони ме вълк
Снощи докато си спах за първи път се уплаших от съня си. Сънувах как си вървях по улицата и видях нови съседи как се нанасят поне 4 улици по нагоре от моята къща и ги поздравих.

Говорихме си за квартала ни и те ми казаха да внимавам за белят вълк Блеийз. Аз си помислих, че са луди и си тръгнах, но чух писъци, обърнах се и видях този вълк да разкъсва съседката и едното й дете.

Мъжът й тръгна с другите й деца към мен и започнахме да бягаме. Стигнахме до дома ми, аз се опитвах да отворя вратата и после видях вълка да скача по съседа. Взех децата и вкъщи, но най-странното беше, че не беше моята къща, а училището ми.

Тръгнахме нагоре по стълбите, но вълкът влези и започна да ме удря към едно стъкло докато не излетях върху стъклото и ми каза нещо, но не го разбрах. Сякаш ни подреждаше.

Не знам какво означава, но е доста странно, защото обикновенно сънувам как падам от една пропаст и умирам, а от това спрях да се страхувам.

Ако някой може да ми обясни този сън, моля ви, пишете ми. :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
емо
емо
19.05.2012 02:03
хм забравих точно но до колкото се сещам вълк да сънуваш е хубавно но трябва да го убиеш ли как беше незнам поинтересуваи се по темата ...
0
0
ловеца на крокодили
ловеца на крокодили
02.05.2012 19:57
Според мен трябва да вземеш пушката и да се изправиш срещу собствените си страхове !Изправи се !Направи го !Стреляй !Ти можеш да улучиш !
0
0