Вълкът ми се превърна в змия?

Вълкът ми се превърна в змия?
Снимка: sanovnik.bg
Взимам си диво животно като домашен любимец. Май беше вълк или нещо от сорта. Разхождам го, играем си, храня го и всички си върви като по вода. Но не си бях в апартамента а в някъде другаде. Влезнах в стаята на майка ми докато тя спи и продължавам да си играя с животното. По едно време му става нещо. Първо ми захапва леко единия, после другия крак. Не мислех, че ще стане нещо, само леко ги захапа както попринцип.

Но по едно време се изправи и почна да скача на леглото на което съм седнала и почна да ръмжи. Пак си помислих че си играе и не се притесних, но когато ми захапа ръката с все сила и почна да тече кръв, вече почнах да викам и да рева. Майка ми си спеше. Събуди се и извика:
- БЯЯЯЯЯЯСС! !

Но хич не беше бяс. . Този вълк, или каквото беше там, се преобразува в бясна змия. . . Нахвърли ми се, не помня на ръката или на крака. Почна да ми тече кръв от мястото на което ме захапа. После май излезнахме от стаята ѝ, отворих вратата и я бутнах (майка ми), за да излезе, а аз след нея. Затворих вратата по най-бързия начин, но змията някак си излезе. Почнахме да бягаме и се скрихме в друга стая. И там влезе. . . тогава вече помня че ме ухапа по ръката. Първоначално не потече кръв. После почна да тече но не много. И това е което помня, чао ?

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати