Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Вълкът ми се превърна в змия?

Вълкът ми се превърна в змия?

Вълкът ми се превърна в змия?
Снимка: sanovnik.bg
Взимам си диво животно като домашен любимец. Май беше вълк или нещо от сорта. Разхождам го, играем си, храня го и всички си върви като по вода. Но не си бях в апартамента а в някъде другаде. Влезнах в стаята на майка ми докато тя спи и продължавам да си играя с животното. По едно време му става нещо. Първо ми захапва леко единия, после другия крак. Не мислех, че ще стане нещо, само леко ги захапа както попринцип.

Но по едно време се изправи и почна да скача на леглото на което съм седнала и почна да ръмжи. Пак си помислих че си играе и не се притесних, но когато ми захапа ръката с все сила и почна да тече кръв, вече почнах да викам и да рева. Майка ми си спеше. Събуди се и извика:
- БЯЯЯЯЯЯСС! !

Но хич не беше бяс. . Този вълк, или каквото беше там, се преобразува в бясна змия. . . Нахвърли ми се, не помня на ръката или на крака. Почна да ми тече кръв от мястото на което ме захапа. После май излезнахме от стаята ѝ, отворих вратата и я бутнах (майка ми), за да излезе, а аз след нея. Затворих вратата по най-бързия начин, но змията някак си излезе. Почнахме да бягаме и се скрихме в друга стая. И там влезе. . . тогава вече помня че ме ухапа по ръката. Първоначално не потече кръв. После почна да тече но не много. И това е което помня, чао ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Sky
Sky
17.11.2022 02:12
bqsno
0
0
Барни
Барни
19.10.2020 17:42
Недей така,никой човек не е задръстен или пък ако е няма състояние от което да не излезе :Д. Смисъл имам една дружка,който е интроверт и от мъжка гледна точка няма нито 1 приятел освен мен,което много ме......изумява,както и да е.Поне гадже си има от край време сега и са си двамата.Ииииии не пиши на хората за себе си,че си така :Д това по default ще ги накара да си мислят тези неща за теб .
Cheers :D
2
0
Няква си там хД
оке..хД
0
0
Барни
Барни
30.09.2020 00:01
Здравей,прочетох ти и сънят в който си прочел мислите на хората и имаш свръх способности.Но ми направи впечатление,че и в 2та съня има опасност.

В този случай е ДИВО-ДОМАШНО животно,което после става на ЗМИЯ и иска да те пречука.(нарани накратко :Д).

Идеята ми е,че То е Диво=не може да се управлява
домашно=че е около теб,до теб или нещо от сорта

животно сама тълкувай :Д и ЗМИЯта е инетересен символ,но щом пък има Трансформация от Едно животно в друго,значи може да се отнася,за твой/я близък ,който може би ще те нарани(факта,че те атакува е аргумент.)

Може сънят да иска да те предупреди за нещо,което няма да ти хареса или просто този ден си гледала national geographic или си доста богато въображение :Д.

Има и други теории защо може този сън да се е развил така,но подробности.

Очаквам коментар,стига да искаш.
Cheers!
4
0
Няква си там хД
Мааалко така след 1 месец, ама важното е, че писах хДД
1
0
Няква си там хД
Не съм гледала national geographic, а това до въображението ми.. ту така, ту онака. Ето го и коментара хДД. То аз съм аутсайдер и ходя главно с бфф-то.. почти не излизам с никой хД (бахти задръстената хДДД)
1
0