Заливаха се гигантски вълни

Заливаха се гигантски вълни
Снимка: sanovnik.bg
Приятели, обръщам се към тези, които могат да тълкуват сънища. Сънувах, че ме заливат гигантски вълни.

Мислех си, че няма да мога да се спася, но след малко водата се отдръпна и аз започнах да дишам. След това се оказа, че живея на брега в малка къща.

Скрих се там, но виждах, че огромните вълни приближават. Майка ми също беше в къщата и ми каза да затворя вратите и прозорците. Направих го и вълните се разбиха в къщата, но ние бяхме живи.

Някой може ли да ми помогне да разгадая този сън ?

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
sabrina
sabrina
29.07.2010 14:40
Аз пък съм чела, че подобни сънища се опитват да ни подскажат и насочат към нашето вътрешно емоционално състояние. Емоциите са тези, които понякога като цунами заливат всичко и всички, тъй като дълго време са били потискани и осъзнато или не блокирани. Ако оставаш сляпа за даден личен проблем, с времето емоциите, които го съпровождат стават неконтролируеми. Символично погледнато, вълните са били твоите емоции. Понякога нищо не е такова каквото изглежда и трябва просто да потърсиш символиката в нещата.
Поздрави.
0
0
Ели
Ели
29.07.2010 10:37
Когато сънувам цунами или големи вълни означава премеждие, лошо е. Много е важно дали оцеляваш след тях. Според мен, първия ти сън показва, че ще ти се случат лоши неща, премеждия или проблеми, но ще се справиш, а във втория, ти и майка ти ще успеете да избегнете нещо лошо (важно е дали водата стига до теб или успяваш да се скриеш в къща или др.) Дано съм ти помогнала. Успех.
0
0