Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Заливаха се гигантски вълни

Заливаха се гигантски вълни

Заливаха се гигантски вълни
Приятели, обръщам се към тези, които могат да тълкуват сънища. Сънувах, че ме заливат гигантски вълни.

Мислех си, че няма да мога да се спася, но след малко водата се отдръпна и аз започнах да дишам. След това се оказа, че живея на брега в малка къща.

Скрих се там, но виждах, че огромните вълни приближават. Майка ми също беше в къщата и ми каза да затворя вратите и прозорците. Направих го и вълните се разбиха в къщата, но ние бяхме живи.

Някой може ли да ми помогне да разгадая този сън ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
sabrina
sabrina
29.07.2010 14:40
Аз пък съм чела, че подобни сънища се опитват да ни подскажат и насочат към нашето вътрешно емоционално състояние. Емоциите са тези, които понякога като цунами заливат всичко и всички, тъй като дълго време са били потискани и осъзнато или не блокирани. Ако оставаш сляпа за даден личен проблем, с времето емоциите, които го съпровождат стават неконтролируеми. Символично погледнато, вълните са били твоите емоции. Понякога нищо не е такова каквото изглежда и трябва просто да потърсиш символиката в нещата.
Поздрави.
1
0
Ели
Ели
29.07.2010 10:37
Когато сънувам цунами или големи вълни означава премеждие, лошо е. Много е важно дали оцеляваш след тях. Според мен, първия ти сън показва, че ще ти се случат лоши неща, премеждия или проблеми, но ще се справиш, а във втория, ти и майка ти ще успеете да избегнете нещо лошо (важно е дали водата стига до теб или успяваш да се скриеш в къща или др.) Дано съм ти помогнала. Успех.
0
0