Пазете се, вълк

Пазете се, вълк
Здравейте. Казвам се Десислава, но приятелите ми ми викат Скар. Не знам дали това е нещо като вампиризъма, но от известно време съм забелязала, че неохотно ръмжа, лая и дори хапя хората около мене.

Не съм споделяла това с никого освен с най-добрата ми приятелка, която е болна от вампиризъм. Тя мисли, че може би това е нов вид болест, но не се вижда често.

Не помня да съм виждала на живо вълк, освен през лятото на 2010 когато бяхме на село. Там аз отидох в гората сама за да бера ягоди. Не знаех как или по точно кога пред мен се появи глутница вълци.

Не бях уплашена, даже напротив - аз се приближих. Вълците бяха мършави, наблизо застрелях един заек, а после още един и така. Те ме приеха в глутницата. Нямам нито одрасквания от тях.

Нарочно не споменавам селото тъй като може някой да застреля вълците. Не казвам и името на приятелката ми тъй като не искам да я поставям и нея в опасност.

Моля, помогнете ми да разбера какво става и дали въобще е възможно - човек в глутница.

Искам да кажа че съкратих историята! И не носих пушка просто направих малък къпан и после с пръчка умъртвих зайците! Не е измислица и ако не знаете кво да пишете недеите да пишете. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 8
55
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (24)

Изпрати
анонимчетУ
анонимчетУ
05.11.2012 18:28
я всички млъквайте!!! съществуват вампири туй че не сте виждали нищо не значи. да дойде да ви ухапе и после да си викате "ама то аз.. сгреших...дъра-бъра....... 234 чадъра" и някви такива... не че съм виждала ама и на мен ми се пие кръв от време на време!
2
1
Джира
Джира
23.08.2012 02:41
Знам какво да напиша, и ще го напиша!
Значи първо как приятелката ти е болна от въмпиризъм?? Разболя се след като гледа филма Здрач ли?? И случайно приятелката ти да не е лекар,че да открива нови болести??(ако имаше такава болест сигурно ще я намериш в лудницата.)
Второ:не помниш да си виждала вълк на живо,а после казваш че си виждала лятото на 2010 на село..
Трето:отишла си сама в гората за да береш ягоди..а после пишеш, че си застреляла някакви зайци как застреля тия зайци като си нямала пушка...с пръчката с която по-надолу казваш, че си ги умъртвила??
"наблизо ЗАСТРЕЛЯХ един заек, а после още един и така..И не носих пушка просто направих малък къпан и после с пръчка умъртвих зайците"..ОМГ..Поне като ще лъжеш, лъжи както трябва..
Четвърто:ако вълците са били мършави както ти казваш, то тогава не са яли... болни са от някаква болест(бяс), или са се били и са раздразнени..
Извинявай, ама как разбра, че са те приели в глудница?
Защото, ако е възможно мисля, че трябва да минат години за да те приемат в глудницата си, а не няколко минути!
Пето:"Не казвам и името на приятелката ми тъй като не искам да я поставям и нея в опасност." :Д в днешно време не се убиват хора защото са мислени за вампири или защото са болни от нещо..това е било преди векове!!
И ти препоръчвам да спреш с тия филми, защото не ти се отразяват добре ;)

0
0
niikii90
niikii90
22.08.2012 17:11
може би имаш бяс :D
0
0
Нора Константинова
Аз съм реалист човек и понякога тук се сблъсквам с много интересни истории от които започвам да си мисля че огромна част от нас са с някакви специални способности . Но аз вярвам на момичето !Първо си мисля , че ако е измислица щеше да е доста по-реалистично и красиво написано . Когато на човек му се случва нещо странно и необикновенно , той не намира думи да го разкаже , мисълта му е доста объркана и се чуди какво го е сполетяло . Странно ми е , че в този сайт се появяват непрекъснато невярващи коментари и аз имам един простичък въпрос - ако не вярвате и не сте склонни да повярвате ЗАЩО сте тук? Аз съм тук защото вярвам и смятам ,че след като използваме само 3-4 % от мозъка си ...онези 97-96% могат да ни изненадат !
Мило момиче има хора които могат да общуват по невероятен начин с животните . Имат развито нещо от тези 97-96% които ние другите просто не разбираме .А дали ще те приемат - мисля , че да ... но трябва много време и постоянство . Порови се в нета и в Нейшънъл Джеографик там има интересни статии за контакта ни с животните...
0
0
Sunny
Sunny
22.08.2012 10:54
вярвам ти съжелявам но незнам как да ти помодна :( :( :(
0
0
ChaoS
ChaoS
07.08.2012 19:48
Вижте сега: само заради това че историята не е добре описана не означава, че не би могла да бъде реална ! Не нападайте момичето така безцеремонно! Обикновенно действията се развиват прекалено бързо, че да може човек да ги осмисли веднага. И това смея да го твърдя от личен опит. Но при мен не беше глутница, а вълк-единак.Има вълци и вълци, както има кучета и кучета, няма как да са с еднакъв характер. Макар и инстинктите да са еднакви това изощо не означава,"че ще те нападне и изяде!" Май вие сте тези, които гледате много филми, защото всъщност вълка е доста страхлив, и това ще го подвърди всеки,който се е срещал с тях. Когато с "моето" вълче се срещнахме ми трябваха часове, за да го накарам да дойде при мен и да яде от ръката ми. Но все пак смея да твърдя, че имам дългогодишен опит с големи породи кучета, тъй като най-важен е подходът! Вие ако се паникьосате и побегнете естествено,че ще ви нападне . . . та вие сте бягащото зайче-вечеря! А инак ще ви приеме като равен или даже като главатар.Така, че моят отговор е :Да, възможно е! Четете и се образовайте повече, за да не се излагате! ;)
Поздрави
0
0
Borko
Borko
07.08.2012 11:33
спри да гледаш филми с вьлци .а наи - странното е 4е докато
береш ягоди си застрелял два заека а вьлците няма6е да те гледат щяxа да те изядат.пиши по смислени и истински истории .
0
0
Маринов
Маринов
06.08.2012 20:06
И как направи капана я обясни та и ние да знаем.
Виж какво ще ти кажа сега полу-адашке.
Първо. Я прочети всички коментари. Щом са били мършави както казваш, нямаше да си ЖИВА СЕГА!
Второ. Кога си имала време да направиш капани и да се уловят зайците. Нима вълците са те гледали през това време?
Трето. Вълците са по-умни отколкото си мислиш. Надушват плячката си от километри. И ако не мислят за теб като за вечеря НЯМА да се появят току-така.
Четвърто. Не казваш името на приятелката си, за да не я изложиш за опасност? Какво по дяволите?! Както ти не си единствената Десислава на тази земя - така и тя не е единствената която има такова лично име.
Пето. Щом толкова настояваш някой да ти отговори на въпросите - ок. НЕ! Не е възможно да има човек в глутницата. Трябва да спреш с филмите за върколаци. ;)
0
0