Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам пророчески сънища

Сънувам пророчески сънища

Сънувам пророчески сънища
От доста време не съм споделяла история, така че едва ли много от читателите в този сайт знаят коя съм. Но към основната тема.

В досегашния ми живот е имало много примери за подобен вид сънища. И не е самовнушение, а просто наблюдение. Сънувах как първият ми приятел ме зарязва заради друга и няколко дни по-късно това наистина се случи. Момче, което бе претърпяло катастрофа ме посети в съня ми и каза, цитирам "Вече ще съм на по-добро място не се бойте за мен". На другия ден разбрахме, че въпросното момче е починало. Друг сън ме предупреди за предстоящи проблеми в семейството.

Предупреждение получих и относно втората си сериозна връзка. То естествено се сбъдна след 2 дни и ме срази. Тогава наистина започнах да се замислям за силата на сънищата и тяхното значение. Не ми се вярваше, че може да е възможно, но...

Не задължавам никой да ми вярва. Та аз самата не вярвам, че е възможно, а аз съм човек, който подкрепя идеята за съществуването на свръхестественото.

Във форума е публикувано началото на един "роман" в който съм споделила доста подробности относно връзката с първото момче за което споменах и тепърва вероятно ще опиша и тази с второто. Който има желание може да го прегледа.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 14
54
44
34
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
25.02.2015 10:54
Здравей знам как се чувстваш и какво ти е!
Напълно те подкрепям защото при мен вече от година и половина е така. Сънувам събития и неща преди да се случат, имам много силна интуиция и от време на време мога да виждам неща които другите не могат да видят. Преди три години аз претърпях тежък инцидент и от тогава всичко се промени. Така, че не се притеснявай!

Опитай се чрез това да помагаш на хората.
1
0
D.M.
D.M.
25.02.2015 12:59
Здравей! Първо, благодаря за разбирането. Радвам се че има и хора които ме разбират. Обикновено се старая да помагам и да предупреждавам, но рядко ме слушат преди да е станало вече късно.
0
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
19.02.2015 16:25
Хората на земята са най-различни материално и духовно,така аз мисля.Всеки е изградил своята аура ,която непрекъснато се изменя по цвят в зависимост от емоционалното състояние.Това,до което можем да стигнем с нашето зрение и да навлезем в нашия вътрешен свят,е края на нашата обвивка.Затова много от виждащите тунели в клинична смърт, виждат своята духовна вътрешна същност.
0
0
viki24
viki24
18.02.2015 00:26
И на мен ми се е случвало.Лошото е ,че сънувам доста често заметресения.Жестоки.Ужасена съм...
3
0
stempz
stempz
17.02.2015 11:56
Конфуций е казал,че този свят се ръководи от символи и знаци ,не от програми и управници.ти пророческите символи може да ги виждаш както наяве така и насън.какви ангели и божества ти разправят тука.човек е част от единна космическа спирала и е в непрекъсната връзка с нейния център,някои го нари4ат акаш,други матрица,трети рай.когато заспиш мисълта ти пътува в пространството и е нормално да видиш неща които ще се материализират в настоящото като ехо на нашите действия или бездействия.радвай се, имаш отворено самосъзнание и продължавай да сънуваш играта такава каквато е!
3
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
16.02.2015 18:07
На колко си години? Пророчески сънища се пращат за обща полза или
за известяване на особено събитие, от което зависи съдбата на много.
Това са предсказвателни сънища.Могат и да не се сбъдват,ако не им вярваш.т.е. ти предицвикваш собствената си съдба.Щом вярваш остави Бог да те води чрез неговия ангел за да не сбъркаш и после да съжаляваш.
1
0
D.M.
D.M.
15.02.2015 00:23
Е няма да откажа още един такъв сън да ми бъде изпратен, за да разбера дали ще се измъкна от пропастта, в която съм попаднала.
2
0
Asparux
Asparux
14.02.2015 23:52
Пророческите сънища често сънуват тези, които имат чиста вяра. Обикновенно такива сънищата се изпрщат от ангелите, или от самият Бог.
10
0
maria
maria
14.02.2015 17:42
Същата съм! Каквото сънувам се сбъдва.. затова ме е страх и яд като сънувам, защото всички мои кошмари станаха истина!
Това е дарба..искаш ли не ще си сънуваш..
ти имаш дарба от Бог затова си така..може би пророк ще станеш.
5
0