Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Програмирах подсъзнанието си да сънува пророчески сън

Програмирах подсъзнанието си да сънува пророчески сън

Програмирах подсъзнанието си да сънува пророчески сън
Трябваше да нося нещо ужасно тежко на една съученичка, а не бях сигурна дали ще дойде на училище, затова вечерта преди да си легна, обикалях около леглото си и си повтарях как ще сънувам нещо, което да ми подскаже дали има смисъл да го нося.

Вечерта сънувах как двете отиваме заедно на училище. Вървяхме край оградата и прекосихме двора.

На сутринта щом се събудих, реших да взема тежкия предмет. Дори сама на себе си се зачудих, колко убедена бях, че сънят ми вярно ми е подсказал, че тя ще дойде на училище.

Когато тръгнах за училище, наистина се срещнахме и се случи същото, което и в съня ми - преминахме покрай оградата и през двора на училищната сграда.

Всичко, което направих, за да предизвикам този сън, сама си го измислих. Не знам защо, но после като пробвах тактиките от специализираните книги, никога не ми се получаваше.

Получава ми се само така, както аз си го направя. Сякаш аз знам най - добре. Поне за себе си. Винаги сама съм си измисляла начините, по които да сънувам определено нещо.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
дани
дани
26.02.2014 08:20
прочети книгата "Подсъзнанието може всичко" и ще ти се изясни че си напълно в ред и това е нормално.В книгата има специялно глава за сънищата и как те ни помагат.Успех
5
1
Fate
Fate
31.01.2016 14:30
Тази книга е наистина прекрасна.
0
0
Maya-boyana
Maya-boyana
10.11.2013 08:21
Браво! Само когато човек иска да знае МНОГО ТОЧНО какво ще се случи се получава. При мен се случва от години. Някой хора има го по- голям спектър на приемане и възприемане на информация. Това се изучава в КАБАЛА. Наука която се изучава за човешките възможности стигнали до определено ниво на развитие. Проф. Михаэль Лайтман
4
0
Боби
Боби
18.09.2013 09:39
Следващият път може да използваш телефона за по-лесно. Но иначе, поздравления! И аз вярвам в тези неща и ми се случва да сънувам такива сънища :)
5
0