Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Пророчески сънища - същност

Пророчески сънища - същност

Пророчески сънища - същност
В сънищата си ние се издигаме над реалността и лесно можем да се преместим във всяка една точка на времето и пространството, които са ни недостъпни в реалния живот.

Точно затова в сънищата си ние можем да получим сигнали както от миналото, така и от бъдещето. Много често сънищата ни предупреждават за нещо, което ще ни се случи.

А когато ни напомнят за бъдещето, то се опитват да наблегнат върху проблеми, които трябва да решите, за да нормализирате живота си в настоящето.

Пророческите сънища ни предупреждават за събития, които ще се случат и ние не можем да отменим самото събитие, но можем да предприемем нещо, за да успеем поне да намалим отрицателните му ефекти.

Понякога такъв сън дори може да ви спаси живота. В такива случаи той ще е много ярък и недвусмислен – с максимум ясна и абсолютно буквална информация.

Това обаче може да се случи само ако сте в синхрон с подсъзнанието си, за да разберете какво се опитва да ви каже пророческият ви сън. В историята са описани много такива случаи.

Например римският император преди битката, след която всъщност седнал на трона, сънувал кръст. Той избрал кръста за своя емблема и победил.

Но не винаги пророческите сънища са толкова еднозначни. Това обикновено става, когато въпросът е на живот и смърт и опасността наистина е голяма. Ако сънувате война, това не означава, че утре ще започне война. Това може да е сигнал за предстоящ конфликт вкъщи или в работата.

Ако сънувате дом, който рухва, това не означава, че вашият дом ще се срине, а по-скоро, че нещо старо или недостатъчно стабилно във вашия живот ще изчезне.

Но как да различите пророческия сън от обикновения? Това може да бъде направено по няколко признака. При пророческите сънища има сюжет, в който събитията се развиват логично и последователно.

В такъв сън взимате важни решения и дори можете да повлияете върху хода на събитията в съня си. В пророческия сън всичко е толкова ярко, все едно става наистина. Освен това такива сънища се помнят много добре, с най-малките подробности.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати