Странна среща

Странна среща
Преди време имах среща с настоящия ми партньор. Това беше може би 2-3 ни среща. Вечерта ходихме на кафе и след това той ми предложи да отидем някъде да се разходим. Аз поисках да идем до Самарското знаме(паметник в Стара Загора).

Беше някъде след 23 часа, там нямаше други хора, бяхме сами. Качихме се по стълбите и тогава аз видях нещо да минава зад паметника и после да се връща на обратно от другата страна.

Първоначално помислих, че е някакъв човек, но като го показах на приятеля ми той не го видя. Това нещо беше като черна сянка, с дълго черно палто-като расо, гъста брада и шапка.

Кой нормален човек ще тръгне така в топло време ? Тази сянка сякаш си бродеше като поп, който опява и обикаля в църквата. Изведнъж просто се изпари, не го видяхме да слиза по стълбите или някъде другаде.

Аз много се изплаших и поисках да се махнем, но приятелят ми се опитваше да ме успокой и да останем. Тогава се стреснах, защото помислих, че той нарочно ме е завел там и онзи му е познат и ще ми направят нещо.

Но това не беше така, той искаше да ме успокой, като видя, че не се получава слязохме на бегом и се качихме в колата. Когато му обясних какво съм видяла, той ми каза, че нищо не е забелязал или поне не е обърнал внимание.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
bihter
bihter
05.08.2012 12:39
Не съм гледала филм преди това,бяхме на кафе и си говорехме,не бях уплашена или нещо от сорта.
0
0
Lillium
Lillium
04.08.2012 15:05
Съгласна съм със зефо_123 ...определено, ако не си гледала филм преди това, който да предизвика тези 'видения', значи би трябвало да има друго обяснение, но не знам да ли си остава просто нещо, което ти се е привидяло или нещо друго ...
0
0
zefit
zefit
17.07.2012 13:22
Може би си гледала някой филм на ужасите и да ти се е привидяло нещо от филма.Не си ли гледала,със сигурност не е нещо нормално!
0
0