Очаквана среща

Очаквана среща
Значи, аз се запознах с едно момче по интернет и сме се виждали. Обаче проблемът е, че живее в Ню Йорк. Сънят е следния.

Аз си пускам компютъра и виждам, че ми е писал. Пиша му и аз, и тогава той казва да си включа камерата. Щом я включвам, го виждам него и той с камера под завивките на леглото си с фенерче в ръка.

И изведнъж се появявам при него, в неговата стая и си говорим нещо, след което решаваме да излезем. Излизаме навън и е много студено. Зима, сняг, виелица.

Вървим един до друг и изведнъж той ме хваща за ръката и както вървим, виждам още две момчета, стоят на една пейка. Та ние се приближаваме към тях и той им казва нещо на руски и заминаваме.

Почваме да се гоним с него и изведнъж става лято. Много топло и сме на едно място до моята къща, до един орех и продължаваме да се гоним.

Но както бягаме, в един момент се появява и едно друго момиче, което не познавам и почва да бяга с нас.

Момчето и момичето спират да си говорят, а аз продължавам малко да бягам. След което, той пак започва да ме гони и както бягам и се смея, изведнъж ми става много мъчно и започвам да плача, защото разбирам, че вече не ме гони, а си говори нещо с другото момиче.

Разплаквам се и започвам да бягам по един много дълъг път. Тогава се събудих. Ще съм много благодарна, ако някой ми каже какво означава.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Alier Viano
Alier Viano
08.07.2010 02:18
Ами благодаря за разталкуването, обаче сънят се сбъдна. Не точно по описания начин, но по друг сходен. Ние с това момче се събрахме зимата или Зима, сняг, виелица. Вървим един до друг и изведнъж той ме хваща за ръката. Тук в съня ми сме заедно и в действителност беше така. По едно (преди 2 седмици или лятото) време той започна по рядко да ми пише все аз му пишех: Почваме да се гоним с него и изведнъж става лято. После изведнъж спря и се разделихме. Преди 1 седмица разбрах, че 2 дена след като съм го сънувала съня, той се е запознал с някакво момиче или: Но както бягаме, в един момент се появява и едно друго момиче, което не познавам и почва да бяга с нас. И в деня, в който те са започнали да излизат ме е зарязал или с други думи: Разплаквам се и започвам да бягам по един много дълъг път. Така и стана в същия ден изляох на разходка да си прочистя умът и се озовах на същия този път и докато вървях плачех. Сънят се сбъдна точно и не можах да повярвам.
1
0
yanitsa
yanitsa
12.05.2010 22:29
Надявам се да мога да ти помогна с моя отговор. Според мен, с това момче ще имате или вече имате сериозна връзка. Той има сериозни намерения към теб и има желание да бъде с теб, но ще имате трудности в началото. Нещо няма да е наред. Евентуално, той може да се занимава с нещо, което ще е скрито от теб и ще го пази в тайна, но то няма да е сериозна причина за някакви сериозни проблеми. Ще мине време и всичко ще е наред. Ще правите общи планове, но внимавай. На хоризонта евентуално може да се появи проблем, който в началото може да ти се стори незначителен и да не му обърнеш внимание. И там ще бъде твоета грешка. Не бъди лековерна към хората и не се предоверявай. Не всичко ще е такова каквото изглежда. И ако не си внимателна, може да се наложи да продължиш пътя си сама. Надявам се да съм била точна и да си ме разбрала правилно. И все пак, това е моето мнение за твоя сън. Мисля, че вътрешно си разбрала посланието на съня си. Довери се на вътрешното си чувство и то никога няма да те подведе. И винаги наблюдавай събитията около теб. Те ще ти разкрият много неща, от които да си направиш правилните изводи. Късмет.
1
0