Страх ме е

Страх ме е
Миналата вечер нещо стана с мен. И друг път ми се е случвало, но това беше нещо по-странно. Изведнъж както заспивах, но усещах, че още не съм заспала и нещо дойде до мен и все едно беше в тялото ми.

Не можех да мръдна, нито да говоря, нищо не можех да направя. Преди това сякаш нещо ми шепнеше на ухото. Аз на ум виках: махни се от мен, махни се, моля те. Изведнъж ме отпусна и отмина.

Какво е това, моля ви кажете.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
...
...
29.08.2011 19:03
Значи същото ми се е случвало 2 пъти, но без шепнене. Първият път беше най-страшно за мен. Бяхме 4 човека в стаята + кучето ми, което винаги спи при мен и много силно хърка. Беше много късно(сигурно около 3)когато изведнъж се събудих с чувство за страх и не можех да мръдна, а в стаята беше необикновено тихо. Дори не чувах тежкото дишане на спящите около мен и похъркването на кучето, нищо. Просто чувах тишината. Не исках да отварям очи от страх и здраво ги стисках докато ме отпусне. Имах чувството, че нещо седи до главата ми. После след като премина и можех да се движа веднага бутнах кучето и то се размърда, започна да хърка и вече не беше така тихо.
0
0
Меги
Меги
01.08.2011 17:45
И на мен ми се е случвало, но всъщност това се дължи на многото спане, когато спиш много, организмът ти свиква и трудно се събуждаш. Искаш да мръднеш, но не можеш, съзнанието ти е будно, но тялото не.
0
0
никол
никол
31.07.2011 15:20
И аз не мога да си го обясня, но и на мен ми си е случвало нещо подобно. Една вечер легнах си и гледах към прозореца беше много светло, а покрай мен сякаш мина нещо като сянка. Можех да говоря, но нещо сякаш беше в мен и не можех да дишам. Не знам дали не си въобразявам, но според мен е истина.
0
0