Страх ме е

Страх ме е
От месец сънувам едно и също и имам чувството, че полудявам. Сънувам, че приятелят ми ми изневерява всеки път с различна и после ме лъже, че не вярно.

Местата, които сънувам нямат нищо общо нито помежду си, нито с реалността, но лицата на тези, с които го прави, сякаш са ми познати.

Помогнете ми, не знам какво да си мисля или да направя.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
leila
leila
31.01.2011 15:29
Първо, ревността в никакъв случай не е признак на любов и тезата на nina, че колкото повече ревнуваш, толкова повече го обичаш е напълно невярна. Прочети малко психология по темата, ревността произлиза от страх да не останеш сам, страх да не бъдеш отхвърлен, страх да не ти отнемат това което чувстваш свое(част от теб), всеки малко или много я изпитва.
Deizy, това че сънуваш такива сънища изобщо не значи, че приятелят ти изневерява, означава обаче, че имате някакви проблеми, които ти се отразяват така и те карат да се съмняваш и страхуваш. Също ако се опиташ да подтиснеш чувствата си или да ги пренебрегнеш (опитвайки се да не помниш сънищата си) няма да има ефект. Бягайки от проблемите си ние не ги решаваме. Аз бих те посъветвала да поговориш с приятеля си и да потърсиш причината за тази ревност.
0
0
Deizy
Deizy
29.12.2010 11:15
Мерси, опитвам се вече да не помня какво сънувам, защото всяка вечер помня и се натоварвам излишно.
0
0
nina
nina
29.12.2010 00:27
Не се притеснявай, това е от ревност. Колкото повече ревнуваш, толкова е, че го обичаш. Тези сънища не са на лошо.
0
0