Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Как негативната хармония влияе на позитивната и обратното

Как негативната хармония влияе на позитивната и обратното

Как негативната хармония влияе на позитивната и обратното
Не Ви ли се е случвало някога на улицата да се разминете с един човек и да ви се прииска да пиете кафе с него или пък да се разходите заедно в парка?

Или пък да срещнете някого и да се почувствате все едно виждате някой стар съученик, който Ви е тормозил в ученическите години или стар приятел, който ви е предал някога?

Всичко това е в зависимост само от хармонията, която излъчва всеки един от нас. Ако в стаята с позитивни хармонии влезне една негативна, останалите ще почувстват това. Всеки един ще се почувства дали малко дали много зле зависи си от човека. При някои е възможно дори и главоболие и гадене.

И всичко това само от негативизма, който ще излъчва даден човек. Как да се спасим от лошото настроение на някой, който е близо до нас на работното място например, просто избягвате да говорите с този човек за работи, който ви засягат пряко.

Не пипайте писалката или листът хартия върху, който негативния характер е писал и пипал. По-малко контакти с негативно настроен човек, толкова по-добре за самите вас.

Също така както негативната хармония влияе на позитивната така може и обратното да се случи.
Когато даден човек излъчва негативизъм и види свои любим, близък човек, от вътре лека по леко негативизмът се превръща позитивизъм.

Примерно имали сте лош ден в работата някой е успял да ви скапе настроението до 0 и идва време да се приберете виждате децата, жената, родителите си и тн. А те са радостни и излъчват свежест.. позитивизъм.. на вас ще Ви отнеме 20 минути за да замените негативизма, който сте побрали през деня в позитивизъм!

Хармонията също така се влияе от предмети.
Ако разглеждате старите снимки от прашните албуми, моментално ще изпаднете в носталгия, а след това и вашата хармония ще бъде ту позитивна ту негативна.

Ако разчиствате стари предмети от детството Ви или пък купувате нови, хармонията Ви ще се отдаде на пълен позитивизъм след, който ще последва малък негативизъм.
Всеки от нас държи естествената за него хармония в себе си.

От нас зависи какво точно искаме да излъчваме. С повече усмивки и по уверени жестове всичко ще върви като по вода, но ако сме с намръщени физиономии и ядосан тон на речта, на дали ще иска някой нашата компания в този даден момент.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
да
да
23.04.2014 21:25
"Негативна хармония" - хармонията може ли да е негативна?
4
0
герирги
герирги
06.03.2014 09:43
а аз като се разнина с хубавица ми се приисква от нея Що ли е това позитивно искане?
1
1
Антония Р.
Антония Р.
28.08.2013 12:29
Напълно вярно :)
1
0
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
27.08.2013 18:04
Съгласна съм с теб. Дано всички сме по-позитивни и заредени с хубави емоции.
0
0