Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Някъде във времето

Някъде във времето

Някъде във времето
Здравейте на всички!

Преди 4-5 години започна да се случва (периодично) нещо, което не мога да разбера. Примерно върша някаква работа, изведнъж в мен се поражда някакво чувство за спомен! Все едно преди съм вършел и съм правил абсолютно същото нещо!

Карам се с някого и това пак започвам да го усещам. Седя в колата и имам чуството, че предишния ден съм правил същото като в деня, в който още не е свършил ? Като чели едва ли не съм се връщал някъде във времето и по-някой път усещам, че вече съм правил това.

Аз съм почти 18 годишно момче, което като малко е имало усещания за зло. Живеех в къща и когато минавах през коридора без никой да ми е казвал знаех, че има починал човек, който отблъсква всички и иска да е сам.

После разбрах, че в къщата е имало убийство преди много години. Двама братя са убили третията си брат. Самият Аз усещам някаква сила и нещо, което ме насочва в определена посока ( към доброто )
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
quattro
quattro
17.06.2012 21:07
Това нещо става изведнъж в по всяко време. Имаш чувството, че знаеш какво ще стане всеки момент, всичко ти е познато и все едно си го правил до преди няколко дни същото нещо. Благодаря за отговорите, бяха ми от полза :)
0
0
...
...
16.06.2012 14:36
И на мен ми се е случвало да имам спомени за места където никога не съм ходила, абе просто спомени за неща, които няма как да съм ги правила и все пак ги имам и не знам какво са дали просто фантазия или спомени от минал живот, кой да ти каже? Иначе логичния отговор е дежа-вю
0
0
никой
никой
15.06.2012 14:13
Дежа-вю
0
0
Мери-Ан
Мери-Ан
14.06.2012 20:22
На мен това също ми се случва, постоянно. Казват, че се нарича дежа-вю, виж в нета какво точно е обяснението. Но при мен не е само чувство, а реален спомен, че ми се е случило. Нещо като пътуване във времето. Не мога по друг начин да го обясня, а и никой не ми вярва. Питала съм хора занимаващи се с разни учения, но и те не ми дадоха някакъв отговор за това което ми се случва. На мен много ми е гадно, защото имам повтарящи се случки с едни и същи хора, а когато съм ги питала дали и преди това се е случвало те казват не. И се питам ами с кой съм била тогава? Понякога хората са ме гледали втренчено, все едно си говоря сам. Знам ли може и така да е било. При теб предполагам, че е само лек вариант на това което се случва на мен, така че споко!!!
0
0
quattro
quattro
14.06.2012 12:01
Никой ли не може да обясни това нещо?
0
0