Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че съм бременна

Сънувах, че съм бременна

Сънувах, че съм бременна
От няколко месеца всяка седмица сънувам, че съм бременна и че съм щастлива от този факт! В началото се видях с едно красиво момиченце, което ме наричаше 'мамо', след това сънувах, че се разхождам бременна около гимназията!

После сънувах как един приятел ми помага да мина през един висок мост, защото съм бременна, всичко в много напреднала бременност! Сънувах как родих близнаци - момченца!

И през всичкото това усмивката ми не слизаше от лицето, но според мен не е нормално, защото се събуждам уплашена!И имайки предвид ранната ми възраст, мисля, че нещо не е наред!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Сънливка
Сънливка
10.09.2012 21:56
Тук има много хора, които явно или не са сънували достатъчно, за да започнат да разбират, или са някакви идиоти, които вярват сляпо на измислени теории, че като сънуваш лошо е за добро, а като сънуваш добро е на лошо, че и чак на "смърт". Пълни глупости! Човек трябва сам да започне да тълкува сънищата си... Това става с времето, с много размисли и най-важното с МНОГО сънища. На първо време човек трябва идеално да осъзнава настоящото си емоционално състояние. На знае какво му липсва и какви са злободневните му грижи. После трябва да се погледне на цялостното усещане, което оставя съня след като се събудиш, а и на емоциите, които са те владели в самия него. После се набляга на детайлите. Сънят по-скоро има способността честно да ти покаже какво ти е СЕГА (стига да можеш да осъзнаеш какво ти се говори и да приемеш истината), отколкото да ти покаже бъдещето, макар и това да не е изключено. Аз препоръчвам всеки да погледне собствените си сънища спрямо себе се, а не да се доверява на съновници... "като сънуваш бебе, значи смърт..." Пфр! Пълен смях. За този сън, аз смятам, че е възможно да е плод на опит за бягство, за създаване на нещо само свое, за готовност за поемане на отговорност, но и за страх. Преминаването на моста, също е показателен. Възможно е също, Гери, сънят да подсказва, че си подранила с нещо, за което дори ти не си се смятала готова. Подсказва също, че може би очакваш последици от постъпката си, но също и че би ги понесла, дори с цената на срам, лишения или подигравки. :) Както ще да е.
0
0
аз
аз
12.05.2012 00:33
Смятам, че от няколко месеца имаш желанието да бъдеш майка. В същото вpеме не се чувстваш готова за това. Новото, непознатото покачва напрежението - будиш се уплашена. Убеден съм, че всичко е ОК. :)
0
0