Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че съм бременна

Сънувах, че съм бременна

Сънувах, че съм бременна
Здравейте. Много често сънувам по няколко сънища и това не ме притеснява, но снощи сънувах 4, което беше прекалено много.

Сънувах, че ме преследват по едни свлачища.

Сънувах, че ям сладки, които дойдоха от един голям автобус, не микробус. Автобус!

Третият сън беше, че у дома има 2ма въоръжени мъже, които се опитаха да наранят родителите ми. Аз бях около 23-годишна и в 4те съня, но в реалността съм на 16 и винаги се сънувам по-голяма. Сама се справих с мъжете, но единият простреля баща ми.

Сънувах, че се омъжвам за човек, когото много обичам. Бяхме богати. Бяхме като съвременни принц и принцеса, но имаше нещо... И двамата много искахме дете и решихме още на първата брачна нощ да направим опит за дете.

И така всичко беше чудесно, но имаше нещо, което ме притесняваше. Той имаше колежка-приятелка, с която прекарваше много време. Тя очевидно флиртуваше с него, дори и пред мен и аз се опитах да му го кажа, но той ми каза, че ставам параноична.

Правих се, че нищо не е станало, както и той. А истината е, че той наистина не виждаше как тя флиртува, но и не се интересуваше от нея. И все пак ме дразнеше тя да флиртува с мъжа ми. Мина месец и половина и никакви симптоми да съм бременна, но аз реших да си направя тест.

Оказа се положителен, а аз бях много щастлива. Отидох да съобщя на съпруга си, когато отново ги сварих двамата. Не правеха нищо особено, но чашата отдавна беше преляла. Тя не спираше да ходи след съпруга ми като марионетка, а той май беше сляп за това.

Изгоних я и му направих скандал. И след като си излях всичко беше негов ред. Не помня много какво каза той, но запомних това "Ти дори не можеш да ми родиш деца". Тогава се разплаках и му показах теста, а той беше потресен.

И тогава се събудих. Много ми е любопитно какво значи всичко това и 4 - те съня.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Диана
Диана
16.01.2012 14:34
Сънувате,_че_сте_бременна?

Докато четох точно, видях отстрани това.
0
0